reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Sierpniówki 2016

Viceroy [emoji39] ja czekam z szopingiem do końca połogu, może coś jeszcze zrzuce [emoji1] narazie chodzę w krótkich dresowych spodniach i w luźnych bluzkach, jedna para długich ciążowych i 2 koszule [emoji1] jak zrobi się zimniej dopiero będę mieć problem

[emoji173]

reklama
Zazdroszczę tego po połogu i pozbycia się podpasek cholernych [emoji1] ale Ty lubisz swój rozmiar, a ja na siebie nie mogę patrzeć [emoji85]

[emoji173]

mamakulka co kupilas?

mi sie nie chce inwestowac w siebie jak tak wygladam, poczekam z kupnem spodni az bede mogla normalny rozmiar wziac tak to leginsy a w rzeczy na gore sie mieszcze :D gorzej z kurtka na zime bo za tylek i go nie zmieszcze no ale do zimy jeszcze chwila moze schudne z dupska troche

Sierpniowka z mysla o tobie to podrzucilam a moze keszcze komus sie przyda:-)

A ja dzis karmilam na lawce w parku wyszlam z dzieciakami bo tak ladnie i stwierdzilam ze jak ja mam wracac i tracic czas to stwierdzilam po co jak bufet mam ze soba udalo mi sie bo duzo osub sie nie krecilo:-)

Teraz maly wykapany i najedzony cora tez juz sie kladzie a ja troche odciag e pokarmu zobaczymy ile mi sie uda :-)

Kupiłam 4 bluzki, spódnice, rajtany i kolorówke do makijażu. A i adidasy nowe bo stare mam u teściowej i pierdole nie jadę tam. A takie ładne były.

Sierpniowka czy ja wiem czy Lubie... przywyklam. Parę lat temu mi się pojebalo z hormonami i utylam mocno. Ze 30 kilo w sumie. Szczupak nie byłam ale dużo mniejsza niż obecnie :) ważne żeby być pewnym siebie i żeby chłop Cię akceptowal. Wtedy i lepiej się czujesz i wyglądasz lepiej ;)

Napisane na SM-N910C w aplikacji Forum BabyBoom

Ja w ramach pobudzenia laktacji wlasnie pozwalam malej ciumkac cyca, bo cos nie moze usnac. A jak juz przysnie i ja odloze to za 5 min sie budzi :/ jednego moze ciumkac jak smoczek bo drugi mnie drazni i pobolewa.

Czytalam ten artykul hafija, bardzo fajny tylko jedyne co mnie zastanawia to czy to oznacza ze aby pobudzic produkcje nalezaloby tak jak noworodka przystawiac do piersi co 2-3h i budzic ze snu? Niby nalezy karmic na zadanie. Ja nie wiem, jakos moja laktacja tego nie ogarnia ;) i to sie chyba zaczelo wtedy kiedy przestalam ja rozbudzac do jedzenia co 3h.

Napisane na SM-G930F w aplikacji Forum BabyBoom

Dziękuję niunia. Kulka też tak miałam z hormonami ale się zawzielam i -26 poszło w rok. Gdzieś na fejsie jeszcze można znaleźć zdjęcie z tamtych czasów [emoji1] mi brak tej pewności siebie. Znów awantura z mężem, my się kłócimy o jedno.. O jego rodziców, w kółko to samo. Mam dość [emoji31]

[emoji173]

reklama
Głos mojej teściowej przez Skype który słyszę z drugiego pokoju aż we mnie gotuje, mam normalnie takiego wkurwa, że gdyby nie mały to bym wyszła i wróciła jutro.

[emoji173]

Do góry