Dordaw ja wlasnie zrezygnowalam z lovelli bo mi sie wydawalo ze po niej bo w niej pralam.. Ale następnie pranie zrobie znowu w lovelli to zobacze czy sie nasila znowu czy nie. Pranie w platkach ok. Ale jak trzeba szybko a muszę najpierw rozpuscic te platki we wrzatku. Znajoma mi mowila ze bialy jelen jest na bazie mydelka. Musze poczytac. Akurat jade do sklepu to spojrze na te plyny co zawieraja.Polcia a ten Latopic to jakies kropelki? Ja juz podaje z probiotykow Biogaje i jak mi sie skonczyla to u niej wlasnie bylo nasilenie tej wysypki, ale nie wiem czy to nie zbieg okolicznosci.
Ja przed chwila zauwazylam ze znowu po jednej stronie ma troche nowych kropek, ale bez tragedii. Na razie zmienilam Oilatum na Atoperal krochmal do kapieli i emulsje do ciala, zrezygnowalam z plynu do plukania, piore wszystko w Loveli do bialego, nie jem nabialu i zobaczymy. Kupie moze jeszcze te platki mydlane w najblizszym czasie.
Paper u mojej sie tak zaczynalo, ze po tej stronie glowki na ktorej lezala byly czerwone krostki i male placki, pozniej bladly i zostawaly same krostki.
Wczoraj pilam Karmi zurawinowe, dobre, polecam mam w lodowce jeszcze jakies z pomarancza i granatem i zwykle karmelowe. Dzisiaj odciagnelam 140 ml po przerwie 3,5h i wszystko przed chwila zjadla (na raz 120 a po godzinie lezenia jeszcze 20 dopila na czkawke) Chyba jest lekka poprawa jak tak systematycznie odciagam co 3h, ale widze ze na jedno karmienie to 120 ml zelazne musze komus w razie czego zostawic jak juz je kiedys odloze[emoji14]
Napisane na SM-G930F w aplikacji Forum BabyBoom
wysłane z Tapatalka