reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Sierpniówki 2016

Kuba nosi rozmiar 62 od urodzenia i juz pomału wyciagam 68:-) o 6 jadł pobawil sie do 8 zjadl i spi teraz w nocy budzi sie co 3-4 godziny rzadko 5 jak bym chciala zeby przesłał 6 moze kiedys:-)

reklama
tak nina chudzinka dluga :D

no sliczne fotki igiego, maly model ;)

tez ostatnio z mala walczylam z ubrankiem patrze nog nie moze wyprostowac to zdejmujemy i od nowa zabawa [emoji52]

Ja rocznik 88, tez sie dziwnie czuje jak dzieci i młodzież (sic!) Mówią mi dzień dobry.
Moja nosi rozmiar 62, urodziła się 56cm ale taka chudzinka była jak patrze na jej pierwsze zdjecia. Teraz taka fajna, fałdki ma :D
Ale chrzciny się posypią ;) moja dopiero w maju, bo chrzestna zaszła w ciąże i czekamy jak urodzi... masakra z tymi zabobonami... ja w to nie wierze ale jej rodzina nagadała i gdyby coś sie stało to by miała pretensje do nas i do siebie. Wiec jeszcze mamy duzo czasu do chrzcin.
Od wczoraj drze się przy cycu, nie wiem o co jej chodzi :((( popije 2 min a pozniej wykreca glowa kreci na boki i krzyczy. Jest glodna bo z pozycji na leżąco pije a jak ją wezme żeby się z klasycznej napiła to się drze. Miała któraś tak ?? Co to może być??

Napisane na LG-D620 w aplikacji Forum BabyBoom

Ja też rocznik 88. Z racji, że jestem z wykształcenia nauczycielką, to jak miałam pierwsze praktyki i miałam około 20 lat to już wtedy dzieci mówiły mi dzień dobry i profesorowie, też się źle z tym czułam. U nas chrzciny dopiero za 2 tygodnie, Niunia miała się urodzić tego 26 sierpnia, a nie 31 lipca:p Będzie msza za nas w rocznicę ślubu i za nią, za jednym zamachem.

A my jeszcze chrzcin nie poszliśmy załatwić :) jak ja to mówię mamy czas :) ale za to jedziemy na przyszły weekend na chrzest mojego chrześniaka :) też za mną czekali bo byłam w ciąży ja wierze w takie zabobony :)

1474791927969.jpg

Paper, kulka dodaje dla Was [emoji1]
Przepraszam ale ja nie wiem o co chodzi z tymi zabobonami? My chrzest to hoho.. może za rok [emoji1]

[emoji173]

Załączniki

• 1474791927969.jpg
    1474791927969.jpg
    39,2 KB · Wyświetleń: 277
reklama
Do góry