reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Sierpniówki 2016

Kuba nosi rozmiar 62 od urodzenia i juz pomału wyciagam 68:-) o 6 jadł pobawil sie do 8 zjadl i spi teraz w nocy budzi sie co 3-4 godziny rzadko 5 jak bym chciala zeby przesłał 6 moze kiedys:-)

reklama
tak nina chudzinka dluga :D

no sliczne fotki igiego, maly model ;)

tez ostatnio z mala walczylam z ubrankiem patrze nog nie moze wyprostowac to zdejmujemy i od nowa zabawa [emoji52]

Ja rocznik 88, tez sie dziwnie czuje jak dzieci i młodzież (sic!) Mówią mi dzień dobry.
Moja nosi rozmiar 62, urodziła się 56cm ale taka chudzinka była jak patrze na jej pierwsze zdjecia. Teraz taka fajna, fałdki ma :D
Ale chrzciny się posypią ;) moja dopiero w maju, bo chrzestna zaszła w ciąże i czekamy jak urodzi... masakra z tymi zabobonami... ja w to nie wierze ale jej rodzina nagadała i gdyby coś sie stało to by miała pretensje do nas i do siebie. Wiec jeszcze mamy duzo czasu do chrzcin.
Od wczoraj drze się przy cycu, nie wiem o co jej chodzi :((( popije 2 min a pozniej wykreca glowa kreci na boki i krzyczy. Jest glodna bo z pozycji na leżąco pije a jak ją wezme żeby się z klasycznej napiła to się drze. Miała któraś tak ?? Co to może być??

Napisane na LG-D620 w aplikacji Forum BabyBoom

Ja też rocznik 88. Z racji, że jestem z wykształcenia nauczycielką, to jak miałam pierwsze praktyki i miałam około 20 lat to już wtedy dzieci mówiły mi dzień dobry i profesorowie, też się źle z tym czułam. U nas chrzciny dopiero za 2 tygodnie, Niunia miała się urodzić tego 26 sierpnia, a nie 31 lipca:p Będzie msza za nas w rocznicę ślubu i za nią, za jednym zamachem.

A my jeszcze chrzcin nie poszliśmy załatwić :) jak ja to mówię mamy czas :) ale za to jedziemy na przyszły weekend na chrzest mojego chrześniaka :) też za mną czekali bo byłam w ciąży ja wierze w takie zabobony :)

1474791927969.jpg

Paper, kulka dodaje dla Was [emoji1]
Przepraszam ale ja nie wiem o co chodzi z tymi zabobonami? My chrzest to hoho.. może za rok [emoji1]

[emoji173]

Załączniki

• 1474791927969.jpg
    1474791927969.jpg
    39,2 KB · Wyświetleń: 273
reklama
Do góry