reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Sierpniówki 2016

Mamakulka mnie piwko i papierosek też prześladuje [emoji1] cholewka i to jak [emoji1] cała ciążę marzyl mi się zimny browar wypity duszkiem [emoji23] mój zasnął o 23 i spał do 4 ale z nami więc jestem połamana [emoji21] mam nadzieję, że po karmieniu zaśnie znów.

[emoji173]

reklama
Matki , cholera. Szlugi i alkohol im w głowie zamiast karmienie dziecka [emoji16]

mój syn się obudził na przekąskę. Pojadł 3 minutki i śpi. Po to mnie budził? ??

Napisane na SM-N910C w aplikacji Forum BabyBoom

1474352085189.jpg
idę spać. Igi tez. :)

Napisane na SM-N910C w aplikacji Forum BabyBoom

Załączniki

• 1474352085189.jpg
    1474352085189.jpg
    40,9 KB · Wyświetleń: 351
Ja cala ciaze w te upaly tez marzylam o zimnym piwie i papierosku, najlepiej gdzies nad Wisla w doborowym towarzystwie ahhh... mam to samo podejscie, oby do 6 miesiaca bo matka tez musi cos od zycia miec. Ja lubie momenty karmienia, ale fizycznie przy dluzszym ciagnieciu mnie to drazni i szczerze mowiac to juz nie moge sie doczekac tego pol roczku.[emoji14]

Napisane na SM-G930F w aplikacji Forum BabyBoom

reklama
Wy to szalone jesteście :p ja jak wstaje na karmienie to jak skończę, jedyne o czym marzę to sen a Wy jeszcze na forum piszecie :D dziś noc taka sobie, tylko od 22 do 1 pospałam a potem pobudka co godzinę...o 8:30 zasnął i jak na razie śpi dość mocno, oby to była dłuższa drzemka bo chce ogarnąć mieszkanie, położna o 12 wpada :)

Mi też się marzy zimne piwo :( ogólnie przydałby się taki reset a potem sen przez 8 h bez przerwy :D też będę karmiła tylko do 6 miesiąca, nie mam parcia na karmienie piersią, jakoś mnie to nie jara :p ale póki wiem że dla synka mój pokarm jest potrzebny to się przemęczę ;)

Do góry