reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Sierpniówki 2016

Mój nawet nosem uleje jak biorę do odbicia... Za dużo wtedy się napycha...
Ja odkąd zaczęłam w nocy karmić piersią to zaczęły się bąki bo nie odbijam... Starszy syn nie potrzebował odbijania a ten tak.
Idę dziś do gina aż jestem ciekawa czy wszystko ok... Aż się stresuje sexem bo już nie pamiętam kiedy to ostatni raz było.... Normalnie stres jak przed randka ;-)

reklama
no to niezle :D ja sie czuje strasznie rozlazla i nieseksowna, jeszcze to plamienie wiec wiecznie z podpadka i wkladkami w staniku, jeszcze zdecydowanie nie jestem gotowa

O rany w szpitalnej toalecie po naturaln porodzie nie wyobrażam sobie tego [emoji23] wgl po naturalnym nawet 2 tygodnie nie mogę sobie wyobrazić. Ja czuję się strasznie a na dole też nie do końca gotowa. A od kiedy zaczelyscie używać normalnych podpasek zamiast podkładów? Wiem że podkłady trzeba dłużej przy naturalnym bo bawełniane i nie szkodzą na zszycie.

[emoji173]

ja chwile po wyjsciu z szpitala zmienilam na podpaski nocne bo do szalu mnie doprowadzal brak kleju i skrzydelek w tych podkladach przesuwalo mi sie to co chwile

Ja tez po szpitalu :)

Kurde ja się nie czuje źle ;) brzuch mam jak język taki wiszący ale co się mam przejmować. Dziecko mu dałam wiec powinien docenić to jak się poświęciłam. Ale to zależy od kobiety też jak się czuje ;p

Napisane na SM-N910C w aplikacji Forum BabyBoom

hm nie wiem moze dlatego, ze przed ciaza odchudzona bylam, przeskoczylam w tylku z rozmiaru 38/40 na 44, czuje sie jak w kombinezonie z tluszczu, zazdroszcze ci mamakulka tej samoakceptacji strasznie, ja tak nie umiem siedze i sie nakrecam co jest nie tak i mi nie pasuje w wygladzie

reklama
Ja zawsze bylam strasznie zakompleksiona, mimo rozmiaru 36-38 czulam sie zywczajnie gruba i brzydka a teraz? Mam jeszcze troche brzucha galarety a czuje sie duzo bardziej pewnie i kobieco niz przed ciaza :) nie mam pojecia jak to mozliwe i tak naprawde sama siebie nie rozumiem :D

Do góry