reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Sierpniówki 2016

Mój nawet nosem uleje jak biorę do odbicia... Za dużo wtedy się napycha...
Ja odkąd zaczęłam w nocy karmić piersią to zaczęły się bąki bo nie odbijam... Starszy syn nie potrzebował odbijania a ten tak.
Idę dziś do gina aż jestem ciekawa czy wszystko ok... Aż się stresuje sexem bo już nie pamiętam kiedy to ostatni raz było.... Normalnie stres jak przed randka ;-)

reklama
no to niezle :D ja sie czuje strasznie rozlazla i nieseksowna, jeszcze to plamienie wiec wiecznie z podpadka i wkladkami w staniku, jeszcze zdecydowanie nie jestem gotowa

O rany w szpitalnej toalecie po naturaln porodzie nie wyobrażam sobie tego [emoji23] wgl po naturalnym nawet 2 tygodnie nie mogę sobie wyobrazić. Ja czuję się strasznie a na dole też nie do końca gotowa. A od kiedy zaczelyscie używać normalnych podpasek zamiast podkładów? Wiem że podkłady trzeba dłużej przy naturalnym bo bawełniane i nie szkodzą na zszycie.

[emoji173]

ja chwile po wyjsciu z szpitala zmienilam na podpaski nocne bo do szalu mnie doprowadzal brak kleju i skrzydelek w tych podkladach przesuwalo mi sie to co chwile

Ja tez po szpitalu :)

Kurde ja się nie czuje źle ;) brzuch mam jak język taki wiszący ale co się mam przejmować. Dziecko mu dałam wiec powinien docenić to jak się poświęciłam. Ale to zależy od kobiety też jak się czuje ;p

Napisane na SM-N910C w aplikacji Forum BabyBoom

hm nie wiem moze dlatego, ze przed ciaza odchudzona bylam, przeskoczylam w tylku z rozmiaru 38/40 na 44, czuje sie jak w kombinezonie z tluszczu, zazdroszcze ci mamakulka tej samoakceptacji strasznie, ja tak nie umiem siedze i sie nakrecam co jest nie tak i mi nie pasuje w wygladzie

reklama
Ja zawsze bylam strasznie zakompleksiona, mimo rozmiaru 36-38 czulam sie zywczajnie gruba i brzydka a teraz? Mam jeszcze troche brzucha galarety a czuje sie duzo bardziej pewnie i kobieco niz przed ciaza :) nie mam pojecia jak to mozliwe i tak naprawde sama siebie nie rozumiem :D

Do góry