reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Sierpniówki 2016

reklama
dziewczyny chce sie przygotowac i mam pare pytan bo Wy juz jestescie doswiadczone sierpniowki :D jak zmieniacie pieluszke to czy pozniej zawsze smarujecie pupke i czym ? jak po kapieli rowniez to wyglada ? odnosnie karmienia; czy karmicie na zadanie ? czy nie mniej niz co 2 godziny ? i jak to z tym sciaganiem pokarmu ? :D
Ja kąpie w ziajce i nie smaruje niczym, kąpie codziennie bo sama nie wyobrażam sobie dnia bez prysznica a dziecku też się ulewa i siusia więc uważam że kąpiel jest potrzebna dla lepszego samopoczucia. Pupcia tylko sudocrem jak jest potrzeba. Karmienie dziecko się samo upomina jak się okazuje ciągle się czegoś nowego dowiaduje od poloznej.

Ja karmie na zadanie mała sama sie dopomina jutro bedzie polozna zobaczyny jak przybiera. Pupke ma ladna wiec nie smaruje za to ma sucha skore strasznie sie luszczy wiec kapie w emolium.

Dziewcxyny jestem tydzien o dwa dni po porodzie przyjmuje zelazo raz dziennie a nie mam siły kompletnie. Zadyszka moment. Nie mam sily nawet sie kapac miala ktoras tak????

Napisane na GT-I9301I w aplikacji Forum BabyBoom

Ja kąpie w Johnson i smaruje Nivea. Pupę po każdej zmianie pieluszki nivea przeciw odparzeniom bo bez się odparzyl. Chyba , że to uczulenie na pampki. Zmieniłam.

No i karmie na żądanie. W nocy wypada 3 razy w dzień zależy jak śpi. Dzisiaj bardzo często bo spał po 30 minut wiele razy.

Napisane na SM-N910C w aplikacji Forum BabyBoom

Magdalena, współczuje Wam z całego serca i trzymam za małego kciuki. Bądź silna ! Musisz być dla synka.

Ja kąpie przy asyscie suszarki :) i nie ma płaczu :) kosmetyki do pielegnacji mam z babydream i poki co sie sprawdzaja.

Udalo mi sie dzisiaj 2 razy nakarmic mala bez nakladek !! :) najgorzej jak jej sutek wypadnie bo wtedy jest ryk.

Napisane na LG-D620 w aplikacji Forum BabyBoom

reklama
Ja karmie na zadanie tak co ok 3 h czasami to jest 2,5 h albo nawet 4 h
Nie smaruje kremem po kazdym przewijanii jak widze ze pupa czwrwona to wtedy na odparzenia nivea
Kapie mydelkiem z bambino i po kapaniu smaruje oliwka z bambino ( kapiemy co 2 dni ) nie smaaruje tlko glowki bo jak corce smarowalam to jej ciemieniucha wyszla jak maly bedzie mial ok półtora moze dwa miesiace przejdziemy na jakies inne kosmetyki ale jeszczw nie wiem czy nivea czy babydream
Kamcia gratulacje karmienia
Pplcia nie pomoge nie biore zelaza:-(

Do góry