reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Sierpniówki 2016

mamakulka tez sie zastanawialam, ze glodna moze ewidentnie pobudzila laktacje wiszac na cycu bo teraz troche nawal mam jakby cycki znowu jak kamienie i mleko tryska no i polaczone jest to z tym, ze jest spokojniejsza wiec moze tez i to

maldob zdejmowanie szwu z brzucha bylo okropne nie wyobrazam sobie czegos takiego tam na dole :o

reklama
Dziewczyny chyba cos wczoraj w powietrzu musialo byc bo Kuba tez co chwile chcial jesc i tak wierzgał nogami jak by mial problem z brzuszkiem ale jak sprawdzalam to brzuszek miekki mial i tylko noszenie mu pomagało:-( w nocy juz spokojnie 2 i 5 jadl a tak to ladnie spał zobaczymy co dzisaj bedzie

Podczytuje was regularnie ale jakos nie mam weny zeby pisac :( u nas wczoraj bardzo ciezki dzien.. Antoni byl spokojny tylko u mnie na rekach, nie mam pojecia o co chodzilo, w ciagu dnia przespal max godzine i tak dociagnal do ok 23.. zobaczymy jak bedzie dzis, poki co bylo mleczko, kupka i spi :)
trzymam kciuki za ostatnie sierpniowki i gratuluje tym ktorym jeszcze nie gratulowalam :)

u mnie minęło już po cc cesarskim 4 tygodnie a brzuch mnie boli :( Nie mogę go dotknąć za bardzo brzucha. Czuje to takie dziwne uczucie drętwego i jak naciskam to boli. Nawet wolę jeszcze nosić majtki poporodowe.

Nati to chyba jak niunia mówi coś w powietrzu bo mój Igi tez dzisiaj spokojnie. Naeet zdążyłam się pomalować ;) a wczoraj tak jak u Ciebie nic spania i do 23 szaleństwo.

Ja właśnie nie mam nawału mimo wczorajszego maratonu małego. Trochę bolą te cycki ale tak w normie.

Napisane na SM-N910C w aplikacji Forum BabyBoom

Podczytuje was regularnie ale jakos nie mam weny zeby pisac

mam to samo ... proces zapoznawczy trwa i jest różnie, czasami mam takiego doła, że żyć mi się nie chce, jakby nie było, miałam odchowane dzieci i przytłacza mnie momentami to wszystko :(
wsparcia męża nie ma za bardzo bo praktycznie cały czas w pracy i tak to wygląda, mam nadzieję że
prędko przejdzie mi ten stan, ta huśtawka nastrojów bo się wykończę :(

reklama
Do góry