reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Sierpniówki 2016

haha domyslam sie :D moja tylko na mnie sika i to zawsze jak w pelna pielucha kupy juz zawinieta pod tylek i wlasnie skoncze wycierac chusteczkami - zanim cos zlapie to potrafi nawet dalekim strumieniem z przewijaka na podloge nasikac :D

reklama
No to normalne jak widać z tą rana mnie nie boli jak dotykam. Położna mówiła że jak boli to może q środku być kieszonka z ropa a u mnie sama wyszła.

Za mocno cie zszyli tam na dole.. Moja siostra to samo miała.. Lekarz jej ściągnął szwy bo masakra była.

widzisz mamakulka zawsze w zla godzine sie powie :D to jak z chwaleniem dzieci ;p

doswiadczone mamy- bede dawac herbatke z kopru, jak sie do tego zabrac? zaparzyc w kubku przestudzic i przelac do butelki wszystko? ile taki maluch tego powinien wypic? reszte wylewam, nie? czy nadaje sie na drugi raz? glupie podanie herbatki a ile problemow :D

Moja też mnie raz okupciala ;) w momencie kiedy podniosłam jej nóżki do góry żeby powycierac chusteczkami a siedziałam na łóżku a ona leżała poszło z takim wystrzalem na moje nogi że musiałam się myć :)
Ale dzisiaj mała tak mi się zakrztusila przy cycku że powietrza złapać nie mogla aż jej usta zsinialy klepalam ja po plecach dmuchalam w twarz a po całej akcji to we mnie trzeslo się wszystko :/ mam nadzieję że już się to więcej nie powtórzy

Ja mam hipp bez cukry i zrobiłam 200 ml w kubku i przelaalm ale nie wypił w końcu ani kropli bo pomógł rowerek i ciepła kąpiel z masażem. Dziś już spokój. Wylałam.

A Ignaś odsypia wczorajszy dzień bo tylko na jedzenie i pampka zmianę się budzi :)

Napisane na SM-N910C w aplikacji Forum BabyBoom

moja w kapieli jako tako pod koniec juz krzyczy chyba woda stygnie a potem az do ubrania koszmar drze sie tak, ze cala ulica slyszy wiec na szybko w recznik, osuszam, balsam i ubranko, gadam do niej, ze dzieci lubia masowanie i smarowanie a tu klops ;p pewnie z zimna ale w tym pokoju jest cieplo okno zamkniete od popoludnia drzwi tez zeby nie wialo, nie stac mnie zeby ogrzewanie odpalac i dom nagrzewac na kapiel codziennie wieczorem jak jest lato, chyba jest zmarzluch po mnie i tyle

no dobra to tak zrobie zobaczymy czy jej nie pogorsze bo czytalam, ze te koprowe cuda to albo w jedna albo w druga dzialaja

reklama
Do góry