reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Sierpniówki 2016

Gosiek i Mika oby wam sie ruszylo mi odchodzil czop po trochu od kilku dni a dzis juz z krwia takze czekam na skurcze mysle ze to juz lada moment. Zawsze na wieczor sie gorzej czuje ale za wczesnie nie jade hehe
Dziewczyny z dzieciaczkami powodzenia ja zaraz te same problemy i tematy z reszta my wszystkie :) fajnie ze juz sie rozpakowujeny koniec ciazy:) chociaz porodu boje sie strasznie ale ciesze ze to juz!!

Napisane na GT-I9301I w aplikacji Forum BabyBoom

reklama
A ja stwierdzam że chyba łatwiej w dwupaku być... Przynajmniej mniej stresowo jak dla mnie...

Do tego kłótnia z mężem :-/

Małemu skóra nie schodzi, ogólnie eleganckie ciałko... Co do kup to często i przeważnie podczas karmienia, ale my mieszane karmienie mamy.

zazdroszczę że czop z krwią odszedł :) u mnie nawet plamki krwi nie było jeszcze :/
Jakoś wolała bym już mieć tego synka obok żeby go na oczy widzieć a nie chodzić i się martwić czy tam w środku wszystko ok :(
Marzę o tym zmienianiu pieluch i wstawaniu w nocy :D plus taki że czytając Was dużo cennych informacji nałapię zanim się rozpakuję :) :)

no ale jak już go będę miała na rękach i będę widziała że coś się dzieje to mogę nawet zadzwonić do położnej po poradę ;) a tak to co do szpitala każą iść na usg a wtedy trzymają na oddziale 3 doby nawet gdy nic się nie dzieje :/

reklama
W sumie też racja... Tylko czasami człowiek już nie wie jak takiemu dogodzić :p

Dziewczyny któraś chyba w piątek pisała coś o kropelkach, które podaje się chyba przy jedzeniu. Podacie nazwę... Bo nie chce mi się szukać, przyznaję się bez bicia :p

Do góry