reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Sierpniówki 2016

Gosiek i Mika oby wam sie ruszylo mi odchodzil czop po trochu od kilku dni a dzis juz z krwia takze czekam na skurcze mysle ze to juz lada moment. Zawsze na wieczor sie gorzej czuje ale za wczesnie nie jade hehe
Dziewczyny z dzieciaczkami powodzenia ja zaraz te same problemy i tematy z reszta my wszystkie :) fajnie ze juz sie rozpakowujeny koniec ciazy:) chociaz porodu boje sie strasznie ale ciesze ze to juz!!

Napisane na GT-I9301I w aplikacji Forum BabyBoom

reklama
A ja stwierdzam że chyba łatwiej w dwupaku być... Przynajmniej mniej stresowo jak dla mnie...

Do tego kłótnia z mężem :-/

Małemu skóra nie schodzi, ogólnie eleganckie ciałko... Co do kup to często i przeważnie podczas karmienia, ale my mieszane karmienie mamy.

zazdroszczę że czop z krwią odszedł :) u mnie nawet plamki krwi nie było jeszcze :/
Jakoś wolała bym już mieć tego synka obok żeby go na oczy widzieć a nie chodzić i się martwić czy tam w środku wszystko ok :(
Marzę o tym zmienianiu pieluch i wstawaniu w nocy :D plus taki że czytając Was dużo cennych informacji nałapię zanim się rozpakuję :) :)

no ale jak już go będę miała na rękach i będę widziała że coś się dzieje to mogę nawet zadzwonić do położnej po poradę ;) a tak to co do szpitala każą iść na usg a wtedy trzymają na oddziale 3 doby nawet gdy nic się nie dzieje :/

reklama
W sumie też racja... Tylko czasami człowiek już nie wie jak takiemu dogodzić :p

Dziewczyny któraś chyba w piątek pisała coś o kropelkach, które podaje się chyba przy jedzeniu. Podacie nazwę... Bo nie chce mi się szukać, przyznaję się bez bicia :p

Do góry