Dominika81
Fanka BB :)
ja też mam sudocrem w razie czego, ale będę stosowała dopiero jak pupa będzie miała poważne odparzenie, rany itp. poza tym nie planuję niczym smarować.
chyba sudocremu się "profilaktycznie" nie stosuje bo jest rzeczywiście bardzo silny. przecież nawet w szpitalach dla dorosłych na odleżyny się go używa.
aniab38 - musisz sobie skasować ten stary suwaczek I zrobić nowy.
stron z suwaczkami jest sporo. a potem wstawić do sygnatury na forum.
dziewczyny - powstawiajcie właśnie suwaczki, bo nawet nie wiadomo do końca która urodziła, a która nie...
polcia - ja tez miałam w nocy skurcze, dość silne, ale też przeszły... myślałam, ze się moze coś z tego rozwinie, ale niestety nie... przez to byłam rano nieprzytomna I musiałam jeszcze złapać 15 min drzemki, żeby jakoś przetrwać, bo dziś niestety m w pracy, a ja sama z chłopakami.
chociaż wydaje mi się też, ze jak wstałam rano to mi się brzuch nieco opuścił.
chyba sudocremu się "profilaktycznie" nie stosuje bo jest rzeczywiście bardzo silny. przecież nawet w szpitalach dla dorosłych na odleżyny się go używa.
aniab38 - musisz sobie skasować ten stary suwaczek I zrobić nowy.
stron z suwaczkami jest sporo. a potem wstawić do sygnatury na forum.
dziewczyny - powstawiajcie właśnie suwaczki, bo nawet nie wiadomo do końca która urodziła, a która nie...
polcia - ja tez miałam w nocy skurcze, dość silne, ale też przeszły... myślałam, ze się moze coś z tego rozwinie, ale niestety nie... przez to byłam rano nieprzytomna I musiałam jeszcze złapać 15 min drzemki, żeby jakoś przetrwać, bo dziś niestety m w pracy, a ja sama z chłopakami.
chociaż wydaje mi się też, ze jak wstałam rano to mi się brzuch nieco opuścił.