reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Sierpniówki 2016

reklama
jakas chora sytuacja z tym szpitalem a co ma piernik do wiatraka ze odwiedzac nie mozna? porodowka to specyficzne miejsce mysle, ze powinien byc wyjatek

A wiec zostawili mnie w szpitalu na obserwacji I tego sie obawialam zapis ktg ok, narazie leze I martwie sie o mojego synka w domu, wiecie ja chyba Jakas nienormalna jestem bo Wiem, ze krzywda mu sie nie dzieje, a plakac mi sie chce, gorzej jak dziecko.

Beata, tylko się nie denerwuj, jak pisałaś jemu się krzywda nie dzieje, a o drugim dziecku też musisz myśleć. Ono w brzuchu Cię bardzo potrzebuje.

Beata spokojnie, nie denerwuj sie lepiej dla Ciebie i dziecka zeby to sprawdzili. Bedzie dobrze to jutro Cie wypuszcza. 3mamy kciuki! Aza super maz! Romantyk ze hoho❤️ Moniczka dzisiaj czytałam o dniach młodzieży i z jednej strony wiem ze to wszystko dla bezpieczeństwa itd ale mieszkańcy beda mieli tydzien wyrwany z życia.. Na porodówce moze wyjątek zrobią;-)

Matko siedze I patrze jak dwie dziewczyny sie mecza z bolu a rozwarcie nie moze im sie zrobic.

Aza to mile jak maz pojawia sie z kwiatami. Ja na pierwsza rocznice dostalam 101roz :) mega bukiet musialam wstawic go do wiadra:) ale to byl tylko jednorazowy wyczyn ;) niestety

Przerabane z tym szpitalem :( ale może coś się zmieni mam nadzieję, nie martw się. Beata będzie wszytko dobrze, coś czuję, że będziesz kolejna [emoji1] spróbuj się jakoś rozluźnić jeśli to możliwe

[emoji173]

reklama
Do góry