reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Sierpniówki 2016

Azamamew, to chyba jeden z niewielu przypadkow gdzie wścibstwo przyniosło jakieś korzyści dla sąsiadów ;) na tym osiedlu często KTOS bił szyby w autach, jednemu facetowi 3 razy, szkoda gadac. I nikt tego capa nie złapał, pewnie długo jeszcze będzie szyby bił.. chyba że ktoś zamontuje kamere ;) nawet mieliśmy taki pomysł, ale w końcu się wyprowadziliśmy z tego osiedla.

Napisane na LG-D620 w aplikacji Forum BabyBoom

reklama
Co do obrączki to ja swojej już dawno nie noszę i już nie mogę się doczekać kiedy znów założę i ogólnie kiedy wrócę do "żywych". Ja przy wzroście 150 cm też nie wyglądam jakoś poważnie mój mąż ma ponad 180 :p
Dłonie znów zdretwiałe i bolą bardziej. Do tego nogi jak z ołowiu u energii brak. O 5 mnie ból głowy obudził eh :-/
Dziś wizyta u mamy od rana to pogaduchy są :p
A co do lekarzy to ja chodzę prywatnie, nigdy nie musiałam cześć na wizytę dłużej niż kilka minut. Teraz już co dwa tygodnie i ciągle badania... Nigdy tak przebadana nie byłam jak teraz :p

ja mam z jednej strony brak energii a z drugiej chciała bym zabrać sie za sprzątanie...okna wołają o pomstę do nieba ale szczerze się boje, poczekam z oknami do 37tc :p może chociaż siebie dzisiaj ogarnę, przydało by się końcówki podciąć, paznokcie ogarnąć i brwi wyskubać...
Jakie macie plany na dziś? Może macie jakiś fajny pomysł na obiad? ;)

Do mnie dzis kolezanka ze szkoly sie odezwala i sie zaliłam ze sama siedze to wpadnie na kawusie:)
Co do obiadu nie mam pomyslu ale zjadłabym nalesniki z bananem malinami nutella.. maz robi pyszne ale w pracy do wieczora:(

Napisane na GT-I9301I w aplikacji Forum BabyBoom

A juz od 2 godz probuje uspac malego i chyba zaraz sie poddam. Wszystko przez moją mamuske bo go polozyla przed 10 i myślała ze zasnie. A to za wcześnie na niego,tyle ze teraz to ja sie musze meczyc z nim,a nie ona. I tak sie ludze ze moze sie zmeczy i padnie

A obiad hmmm chyba zrobie jakas zupe tylko i bede miała z glowy bo juz wszelkie chęci na cokolwiek mi odeszły

Napisane na LG-D605 w aplikacji Forum BabyBoom

Papercut daj znać czy pomogło na zgage, może też wypróbuje [emoji3] ja obrączki od miesiąca już nie noszę bo mi palce spuchly :(

[emoji173]

Ja obrączkę tez juz miesiac temu zdjelam bo balam sie ze pozniej nie dam rady :-) i juz nie moge2 sie doczekac kiedy ja założę

Na obiad dzis miesko z piekarnika o frytki lub bułka:-)

I umieram w tym upale masakra wczoraj zimno a dzis goraco zwariowac idzie z ta pogoda

u mnie dziś też upał...czuję się jak kłoda...i przed chwilą obudziłam się z prawie dwugodzinnej drzemki na dodatek cała mokra...
Chyba dziś na obiad zjem lody :p

reklama
ja tez dzisiaj wszystkie konczyny jak z olowiu czuje sie jak na jakiejs fazie nawet apetytu nie mam, zamarzyla mi sie cola wytrawna bo i zero i zwykla jakies za slodkie chce wypic ale taki ulepek, ze nie da rady

Do góry