reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Sierpniówki 2016

Tak tak silikonowe wypełnienie jak do kocyków minky. Ono jest bardzo grube wiec ja bym na pół podzieliła. Na metry na allegro.

Ignaś 35 tc [emoji173]

reklama
Mamakulka wierzę, że i wam uda się upolować taką okazję :p
Karolanka to masz niezły sajgon w domu i trening przed narodzinami drugiego dziecka ;)
Mnie z kolei śnią się takiie bardziej realne rzeczy w stylu łowienie ryb...Pamiętam, że przed wizytą na której dowiedziałam się że mojemu synkowi nie bije serduszko, śniła mi się wygrana w totolotka i że urodziłam trojaczki...

Asiunia :(

Mam nadzieje ze się trafi ale wtedy kiedy będę miała za co kupić :D

A ja przyszłam ponarzekać. Zostało jakieś 4-5 tygodni i całe szczęście bo stopy mi spuchly i sutki mnie tak bolą , że nie wiem co mam wykonać. Szczególnie po prysznicu. Jest jakaś rada na to?

Ignaś 35 tc [emoji173]

Kobiety całe życie się martwią ;)

Kurde ja chce poczekać aż mój mąż wróci i mogę rodzic.

Ignaś 35 tc [emoji173]

reklama
Dziewczyny nasze prawdziwe zmartwienia zaczną się z momentem przyjścia dzieci na świat :)
Mnie również bolą sutki ale mam tak od początku ciąży i nie znam na to żadnej rady niestety a jest to dyskomfort niesamowity:/

Do góry