reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Sierpniówki 2016

Nie , ja się zastanawiam czy w ogóle czuje ale czasem tak bardzo delikatnie rytmicznie mi się w jednym miejscu brzuch podnosi i czuje delikatnie pukanie. Sądzę, że to jest czkawka.

Igi 34 tc [emoji173]

reklama
ja sobie wymarzylam 3 desperadosy lodowate jak bede mogla pic ale cos czuje, ze jednym sie skasuje :D

ja odczuwam strasznie czkawke, osoby 3 tez moga poczuc nawet nagralam tak brzucho skacze ;p podobno jak duzo czka w brzuchu to jak sie urodzi tez albo moze na forum to czytalam i bez sensu drugi raz pisze ;p

Bo zawsze czulam bardzo delikatnie ze wrecz znalazlam przypdakiem a od kilku dni to sie nasililo wiec sie mowie zapytam jak u Was.
Pewnie dzidzia wieksza wiec i mocniejsze odczucia.

Napisane na GT-I9301I w aplikacji Forum BabyBoom

Dziewczyny mam pytanie,a pluszaki też prałyście? Bo generalnie mam problem, że mam takie dwie grające, które pociąga się za sznurek i grają przez pewien czas, jest na nich znaczek do prania ręcznego, ale czy te mechanizm nie zepsuje się?

Ja mam juz cala liste rzeczy, ktore zjem i wypije po porodzie :-D m. in. zimne piwo z sokiem, najlepiej takie festynowe, z plastikowego kubka :-D tatara, sushi itd itd itd.
Co do pluszakow to wypralam co sie dalo, ale na np whisbearze jest metka, że czyścic powierzchniowo, więc nie wiem...

a z whisbeara mozna wyjac ten wklad? ja mam szumisia i mozna wyjac i normalnie uprac w pralce

jezu strasznie popekalam, co nie wstane rano nowy rozstep :( a smaruje sie 2x dziennie co za beznadzieja a tu jeszcze miesiac najwiekszego naciagania skory :(

reklama
z whisbeara można wyjąć wkład, dlatego też mnie to zdziwiło, że nie można go do pralki wrzucić. Może ma jakieś wypełnienie, które może nie przetrwać. A może ktoś próbował wyprać whisbeara? :-)

Do góry