reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Sierpniówki 2016

U mnie jednym z pierwszych objawów ciąży były gorące i nabrzmiałe piersi, utrzymują się całą ciążę. Mąż niepocieszony bo nie pozwalam mu dotykać bo po prostu mnie okropnie bolą :/
Byłam dziś w mieście, sklep uznał gwarancje butów męża i wymieniłam te pieniążki na dwie koszulki i spodenki krótkie dla niego :)
Dorwałam jagody i dziś na obiad pierogi :) Wieki nie jadłam i już mi ślinka leci ....

reklama
Ja mam cycki normalne. Trochę mnie to niepokoi.

Kurde ja się nawpieprzalam jak chora jakaś. Byłam na morfologii na czczo wiec glodna jak wilk. Zezarlam dwa oscypkow z żurawina i poprawilam kawa mrożona i strucla . Dobrze mieszkać w górach.

Igi 34 tc [emoji173]

mamakulka - u nas ostatnio był jakiś festiwal rękodzieła i folkloru, i ubzdurało mi sie że znajdę tam oscypki, niestety nie było a mi ogromna ochota została i wracałam ze łzami w oczach do domu :p
asiunia - ja też polowałam na jagody ale na swoim osiedlu trafiłam tylko na jedną panią z jagodami i za słoik 1l chciała 15zl, drogo? Tanio? Nie mam w sumie pojecia wiec uznałam że poczekam jeszcze :p ale niewątpliwie pierogi z jagodami są na mojej liście zachcianek :D

co do cycków, moje od początku mają normalną temperaturę i w sumie nie urosły dużo, tylko troche delikatniejsze są.

mmm Asiunia, pierogi z jagodami... ale mi narobiłas smaka....
skąd ja teraz wezmę pierogi z jagodami??

a oscypki te prawdziwe, z mleka owczego, nie sa tylko na jesieni? a może w lato też, może coś mi się pomyliło.
teraz to można krowie z dodatkiem owczego chyba w każdym supermarkecie kupić w całym kraju :wink:

ja dziś odpoczywam w końcu. nie ma dzieci, nie ma meża, az nie wiem jak mam sobie czas zorganizowac :wink:
jezcze troche mam pracy. próbuję się zmobilizować.
ostatnio troche jeździłam I już byłam wykończona. ale to już koniec. teraz spokój w końcu.

o jezu ale bym zjadla oscypki z zurawina... jak jestem w gorach jem bez opamietania na zime super z grilla i do tego grzane wino ♡ rozmarzylam sie

Wpadaj do Karpacza chętnie ugoszcze :)

Dominika ja tam nie wiem. Taki z budki na deptaku lepszy niż z marketu :) a z jakiego mleko to wsio rybka :D

Mika oj biduulkoo; * wpadaj tez. Wpadajcie wszystkie pomiescimy się na tych 42 metrach ;D

Igi 34 tc [emoji173]

reklama
Ale dziewczyny maja pomysly. Ja sie pisze na piwko i na wszystko ogolnie co sie wiaze z relaksem po ciazy, chociaz karmiac narazie bezalkoholowe:)

Ja juz pierwsze prasowanie mam za soba torba do szpitala spakowana:)

Wy tez odczuwacie czkawke dzidzi tak intensywnie?

Napisane na GT-I9301I w aplikacji Forum BabyBoom

Do góry