reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Sierpniówki 2016

kasiapm2 mi tez uroslo wiecej niz dwukrotnie z 82 na 286 i doktor powiedzial ze szansa na blizniaki :) smial sie przy tym wiec mam nadzieje ze zartowal :)

reklama
Okasia- pisze jak było... teraz też wymiotuje ale dużo mniej nudności też mi dokuczaja... Ale czuję się lepiej niż w ciąży z Ami... wtedy naprawdę nie jadłam... A Ty coś jesz?

Napisalam posta i wyszlam niechcący z aplikat ....shit ....
Przepraszam ale odniose się ogólnie ....
Współczuję wam tych mega mdłości, mnie za to targalo podczas jazdy samochodem nie mialam jak zjechać nawet i modlilam się coby nie .... udalo się ...

Za to mocno bolal mnie jajniki az mi noga dretwiala .... martwi mnie to .... wzielam 2 no spy forte i przeszlo aczkolwiek czuje cale podwozie ..... mialyscie tak?

Wysłane z mojego GT-I8190 przy użyciu Tapatalka

Dziewczęta czytam Was codziennie ale jestem taka zrypana po pracy, że już nie mam siły pisać..
ISIOREK i KROPKA czy Wy mieszkacie w Pruszczu Gdańskim??
AAAAAAAAAAA ja też!!! :-)

Hej kochane mam na imię Marta jestem szczesliwa mamą prawie 7 letniej córeczki i mojego ukochanego aniołka (*) no i spodziewam się kolejnego brzdąca :) wizyte mam dopiero na 23.12 więc muszę jeszcze trochę poczekać żeby zobaczy to maleńkie cudo. Witam Was serdecznie i mam nadzieję że miło spędzimy te miesiące razem na pogaduchach i nez nerwów.

Witaj niunia! ja też mam wizytę 23.12 :-)

Oj to nie mogli wczesniej sie odezwac o tej ospie? :/
A ty nie na l4? Z takim samopoczuciem to chyba ciezko w pracy?

Mi za to chce sie plakac. Pgladam zdjecia - placze, ogladam film - placze. Patrze jak moj Fifi sie bawi tez mi sie chce plakac. Masakra jakas :/

Ja też tak mam - wczoraj oglądałam KOPCIUSZKA (tegoroczny film) połakałam się na nim z 15 razy, wręcz szlochałam!:crazy:

reklama
Jolcia, nic nie jem, bo nie mogę nazwać posiłkiem połowy kajzerki na cały dzień czy jednej trzeciej serka fantasia czy wiejskiego. Przyznam, że oszczędności na zakupach są niesamowite :/

Do góry