reklama
Jolcia_
Fanka BB :)
Okasia- pisze jak było... teraz też wymiotuje ale dużo mniej nudności też mi dokuczaja... Ale czuję się lepiej niż w ciąży z Ami... wtedy naprawdę nie jadłam... A Ty coś jesz?
anula88
MAMY SIEBIE :0)
Napisalam posta i wyszlam niechcący z aplikat ....shit ....
Przepraszam ale odniose się ogólnie ....
Współczuję wam tych mega mdłości, mnie za to targalo podczas jazdy samochodem nie mialam jak zjechać nawet i modlilam się coby nie .... udalo się ...
Za to mocno bolal mnie jajniki az mi noga dretwiala .... martwi mnie to .... wzielam 2 no spy forte i przeszlo aczkolwiek czuje cale podwozie ..... mialyscie tak?
Wysłane z mojego GT-I8190 przy użyciu Tapatalka
Przepraszam ale odniose się ogólnie ....
Współczuję wam tych mega mdłości, mnie za to targalo podczas jazdy samochodem nie mialam jak zjechać nawet i modlilam się coby nie .... udalo się ...
Za to mocno bolal mnie jajniki az mi noga dretwiala .... martwi mnie to .... wzielam 2 no spy forte i przeszlo aczkolwiek czuje cale podwozie ..... mialyscie tak?
Wysłane z mojego GT-I8190 przy użyciu Tapatalka
Karolanka
Dziewczęta czytam Was codziennie ale jestem taka zrypana po pracy, że już nie mam siły pisać..
ISIOREK i KROPKA czy Wy mieszkacie w Pruszczu Gdańskim??
AAAAAAAAAAA ja też!!! :-)
ISIOREK i KROPKA czy Wy mieszkacie w Pruszczu Gdańskim??
AAAAAAAAAAA ja też!!! :-)
Karolanka
dziewczyny kochane, grupa została utajniona zatem piszcie do mnie na priv bądź maila daisy90@o2.pl i chętne będę zapraszać
grupa tajna- nikt nie wie o jej istnieniu tylko członkowie
Jak to z tą tajną grupą jest? Gdzie to się wchodzi??
Karolanka
Hej kochane mam na imię Marta jestem szczesliwa mamą prawie 7 letniej córeczki i mojego ukochanego aniołka (*) no i spodziewam się kolejnego brzdąca wizyte mam dopiero na 23.12 więc muszę jeszcze trochę poczekać żeby zobaczy to maleńkie cudo. Witam Was serdecznie i mam nadzieję że miło spędzimy te miesiące razem na pogaduchach i nez nerwów.
Witaj niunia! ja też mam wizytę 23.12 :-)
Karolanka
Oj to nie mogli wczesniej sie odezwac o tej ospie? :/
A ty nie na l4? Z takim samopoczuciem to chyba ciezko w pracy?
Mi za to chce sie plakac. Pgladam zdjecia - placze, ogladam film - placze. Patrze jak moj Fifi sie bawi tez mi sie chce plakac. Masakra jakas :/
Ja też tak mam - wczoraj oglądałam KOPCIUSZKA (tegoroczny film) połakałam się na nim z 15 razy, wręcz szlochałam!
nadzieja1984
Ja też proszę o,inf czy już jesteście na tej tajnej ;-)
Wysłane z mojego LG-D802 przy użyciu Tapatalka
Wysłane z mojego LG-D802 przy użyciu Tapatalka
reklama