reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Sierpniówki 2016

Moja teściowa niestety mojego męża nie szanuje i traktuje go tylko jak robotnika. Jak potrzebuje czegoś to się odezwie a jak nie to nara. Jak mój mąż czegoś potrzebował to się wypiela. Dla niej nie ma czegoś takiego jak pomóc. Albo jej dasz albo jesteś bezczelny. Kasę, sprzęt, jedzenie i inne rzeczy. Strasznie mi żal męża bo wiem jak mu jest przykro.

Napisane na SM-N910C w aplikacji Forum BabyBoom

reklama
Oczywiście, super że teściowe są. Ale jeśli chcą pomagać to niech robią to z taktem i bezinteresownie :p bo jak ktoś ma mi wypominać że mi pomógł z własnej woli gdy nawet nie prprosiłam to ja dziekuje za takie nieprzyjemnosci.e

Mika zgadzam sie z Tobą, teściowie to jednak teściowie i powinni znac umiar w ingerowanie w nasze życie. Chociaż wole zeby byli niż miało by ich zabraknąć. Ja zawsze jak mi cos nie pasuje najpierw rozmawiam z narzeczonym zeby z nimi porozmawiał, sama nie chce robić awantur. Dziewczyny kiedy zamierzacie uszykować łóżeczko? Moje cały czas w kartonie leży i korci mnie zeby było juz złożone. Od 4 dni
mam uczulenie dzisiaj dzwoniłam do gin kazała mi wyniki wątrobowe porobić i znowu stres do 16, mam nadzieje ze to nie cholestoza! 3majcie kciuki!

Będzie dobrze [emoji5] co do łóżeczka to moje jest już w całości ale materacyk i przewijak dalej ofoliowane A kolderka i poduszeczka czekają już przygotowane w szafce. Wczoraj popralam pościel i przescieradelko

Napisane na SM-J500FN w aplikacji Forum BabyBoom

Agata ja planuje łóżeczko przygotować w 33-34 tc ;) u mnie to wypada na polowe lipca, w pierwszym tygodniu lipca zamawiam łóżeczko z materacem i pościelą, dostawa podobno w 2-3 dni, mam nadzieję że nie kłamią :p
chyba za dwa tygodnie zabiorę się za ubranka...bo boje się że się nie wyrobię a nie chce wszystkiego na raz prasować żeby się nie przemęczyć..

Hej Dziewczyny! Temat tesciowych przewija się co jakiś czas. Ja już pisałam, że bardzo fajną teściową :-) tzn naprawdę się nie wtrąca :-) dobry kontakt mamy, mieszka 7km od nas, widzimy się conajmniej raz w tygodniu.

Mój synek dziś od rana szaleje :-( no ma tak głupie pomysły, ja potem jestem cała obolała, już czuję, że mnie brzuch boli, bo muszę biegać za nim po mieszkaniu całym . Normalnie ryczeć mi się chcę. Nie wiem jak ja z dwójką dam radę, może jeśli maluch będzie spokojny to nie będzie źle, Ale jeśli wda się w brata to będzie wesoło! Nie zdążyłam napisać i nie wytrzymałam popłakałam sie z bezsilności. W domu balagan. Nawet nie mam sił posprzątać :-( eh. Gorszy dzień.

cos te hormony nam na glowe wplywaja ostatnio.. jutro bedzie lepiej :) ja tez wczoraj oczywiscie dramatyzowalam dzis jest wszystko ok

ja dzisiaj juz zaczelam prac bo z ta szyjka wszystko w slowmotion robie, puscilam pranie z mikro ubrankami mniejszymi niz 56, czapeczkami skarpetkami zabawkami i jakims kocykiem, niech to wyschnie na spokojnie, poprosze o podstawienie mi pod kanape deski do prasowania i po trochu przeprasuje, liczac jedno takie pranie z prasowaniem w tygodniu i tak nie jestem pewna czy do 38tc sie wyrobie :D

ps skarpetki sa tak male ze nie dalo sie ich rozwiesic nawet ♡

Moja teściowa niestety mojego męża nie szanuje i traktuje go tylko jak robotnika. Jak potrzebuje czegoś to się odezwie a jak nie to nara. Jak mój mąż czegoś potrzebował to się wypiela. Dla niej nie ma czegoś takiego jak pomóc. Albo jej dasz albo jesteś bezczelny. Kasę, sprzęt, jedzenie i inne rzeczy. Strasznie mi żal męża bo wiem jak mu jest przykro.

Napisane na SM-N910C w aplikacji Forum BabyBoom

Mamy jedną teściową?

reklama
Do góry