reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Sierpniówki 2016

To pocenie to chyba normalne. Ja tu nie mam upałów a poce się strasznie i żaden antyperspirant nie pomaga :-/
Niunia skurcze są codziennie, takie straszaki. Będę je mieć już do końca. Do póki się nie nasilają to jest ok i nie chcą grzebać w szyjce żeby za bardzo nie ingerować. Także ostatni raz sprawdzali tydzień temu i było rozwarcie cały czas to samo , na 2-3 cm.

Papercut TP mam 31.08 ale marzę żeby urodzić nie wcześniej jak w lipcu :-)

Napisane na SM-G800F w aplikacji Forum BabyBoom

reklama
Aniolkowa ja myślę, że wypadałoby trzymać swoją kolej. Przekaz synkowi[emoji14]

Sytuacja wydaje się opanowana u Was :) lezysz grzecznie , pilnują Cię i myślę , że będzie dobrze. Tyle dni juz macie do przodu z synkiem :) będzie wszystko git.

m3sxskjo1onnhrmc.png

Aniolkowa najwazniejsze ze sytuacja opanowana i jestes pod opieka lekarzy i tak jak dziewczyny pisza trzymaj swojej kolejki :-) bo ja jestem przed toba i nie chce zeby mnie ktos wyprzedził ;-)

Nie no tyle to się nie uda :-) już z góry was nastawiam, że się będę wciskać w kolejkę :-) trzymają mnie napewno do środy czyli 28tc a potem chyba mnie będą chcieli wypisać. Była dziś jakaś młoda siksa na obchodzie i mówi ze tak mogę sobie leżeć kilka tyg a tyle nie mogą mnie trzymać. Mówię jej że boję się wracać do domu w takiej sytuacji, że mały ułożony posladkowo i jak się zacznie poród to mi utknie dupką kanale a ta ze dziecko się jeszcze może obrócić :-/

Napisane na SM-G800F w aplikacji Forum BabyBoom

reklama
no właśnie ja też nie pamiętam, kto, co i kiedy ;) oczywiście jeśli papercut będzie się chciało dopisać te informacje :) ja uzupełnię danę jak na wizycie lekarz potwierdzi płeć, bo jeszcze 100% pewnosci nie mam :)

Do góry