reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Sierpniówki 2016

reklama
Aniołkowa, najważniejsze że jesteście pod opieką i że wszystko w razie W jest przygotowane. Cały dzień o Was myślalam.
Peper, mnie też czasami podolewa brzuch, lekko ale jednak. Szczególnie że mała okłada mnie nóżkami po pęcherzu i okolicach ;)

kamcia mi sie wydaje ze dopoki nic nie wylatuje albo te bole nie sa mocno regularne to nie ma ci panikowac chyba

Dziewczyny zaczelam 30 tydzien i dopiero dzisiaj pierwszy raz brzuch mi stwardnial. Mam sie niepokoic ? Nic dodatkowo nie mam, zadnych objawow.

jak cie nie boli przy twardnieniu to raczej trenujaca macica

ja mam wiekszosc dnia twardy w polowie przypadkow dosc bolesnie i na razie odpukac poza skrocona szyjka ok wiec nie ma co panikowac chyba

Mi tez czasem twardnieje nieraz dwa razy nieraz 5razy na dzien ale nic poza tym sie nie dzieje. Takie lrzepowiadajace skurcze mam juz 3tyg a obecnie 29tc.

Dzis za to mnie martwi ze kreci mi sie w glowie caly dzien co jakis czas miala ktoras z Was tak?
Duszno juz mi bywalo czy zadyszka ale nigdy w glowie mi sie nie krecilo. Dawno nie mialam tez morfologi moze wyniki kiepskie nie wiem..

reklama
Do góry