reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Sierpniówki 2016

reklama
Na ostatniej wizycie po 4 tygodniach miałam tylko 1 kg na plusie więc zdziwiłam się gdy po tygodniu doszedł kolejny, ale to może wina upałów bo stopy wieczorami mam lekko spuchnięte. Jednak końcówka zimą była lżejsza...

Ej dziewczyny mam pytanie. Mały często kopał mnie w dole brzucha i w pęcherz i nie było to miłe ale dzisiaj już dwa razy tak się przeciągnąl ze aż krzyknęłam bo mnie wręcz zapieklo. Chyba wszystko ok ?

Napisane na SM-N910C w aplikacji Forum BabyBoom

Aniołkowa mamo, mam
Nadzieje zd uda im sie wyciszyć te skurcze i dotrwacie jeszcze kilka tygodni.
Czy odczuwałas wczesniej pobolewanie w brzuchu ? Jak na @?
Bo mnie wczoraj takie cos dopadło ale położyłam sie ,
Wzięłam nospe i pozniej luteinę i wszystko sie uspokoiło.
Trzymamy mocno kciuki

Dobrze ze teraz medycyna jest tak rozwinięta i że dotarła do szpitala na czas :)

A mnie dziś naszlo na chłodnik. Na kupowałam zielska i wieczorem będę działać;)

reklama
gdzies czytalam ze po szyjce moze kopac widzialam filmik jak laska przy nagrywaniu ruchow brzucha wrzeszczy ala a jej facet niewzruszony haha pewnie ciagle tak robila ;p

ja miewam bole jak na okres ale sie klade i odpoczywam az nie minie, nie wiem czy zbyt na luzie do tego nie podchodze..

Do góry