reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Sierpniówki 2016

oo wszystko z kozim serem pycha :D jak bedziemy tak o jedzeniu gadac to dopoero grube bedziemy, kazda kazdej smaka robi :D

reklama
sluchajcie wlasnie kichnelam (tak tak wiem, informacja dnia) i brzuch zrobil sie owalnie wypukly na srodku i do tego na chwile wylazl mi pepek, zaraz sie schowal jak brzuch przestal byc napiety [emoji3] juz chyba coraz blizej do finalnego wypepkowania sie

sluchajcie wlasnie kichnelam (tak tak wiem, informacja dnia) i brzuch zrobil sie owalnie wypukly na srodku i do tego na chwile wylazl mi pepek, zaraz sie schowal jak brzuch przestal byc napiety [emoji3] juz chyba coraz blizej do finalnego wypepkowania sie
Hehe u mnie to samo zaraz pepek bedzie na wierzchu:)

No robimy sobie smaka hehe a zaraz na obiad maz mi przywiezie pizze:p

Ratunku!! ''
Wiem że któraś pisała o tym ale nie pamiętam która....
Jak.chodze to czuję jakby nagle uklucie w szyjce ale jakby to był kopniaki. Bo walnie uklucie i cisza i za chwilę znowu... Ale to dziwne uczucie bo czuje to w pochwie....

reklama
Ratunku!! ''
Wiem że któraś pisała o tym ale nie pamiętam która....
Jak.chodze to czuję jakby nagle uklucie w szyjce ale jakby to był kopniaki. Bo walnie uklucie i cisza i za chwilę znowu... Ale to dziwne uczucie bo czuje to w pochwie....

Dokladnie to pęcherz moje dziecię tez tak grzebie :D

Do góry