reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Sierpniówki 2014

Moja Klinika jest w centrum miasta :) zawsze jakiś lód się obok znajdzie :)))) tam głównie sklepy monopolowe ;) i knajpki ;)

Zachmurzyło się... chyba się posikam z radości :p
ale jak nic z tego nie będzie do dostanę piany z pyska ;)

Nudzi mi się... w domu mam tak gorąco, ze zrobienie czegokolwiek graniczy z cudem bo mi się słabo robi a ja całymi dniami jestem sama więc nie ryzykuję... czasem wstawię jakiś obiadek... czasem coś upiorę, ogarnę... ale nie mam już wielkich prac przed sobą :)))))))))) i nuda mnie dobija... a nie jestem jakoś wcale towarzyska.... więc chyba zacznę na kurniku grać w karty ;) w 3-5-8 ;)

Chciałabym mimo terminowego cc aby odeszły mi wody ... aby był jakiś ślad, że malutka nie jest tak wyrywana bez jej zgody :( ale mam na to marne szanse... bo teraz jak już mogę rodzić... to skurcze mają mnie gdzieś.... postępy jakiekolwiek ustały i tyle :p

reklama
No właśnie co do GBS to przecież to można podłapać w ostatniej chwili i skoro podają antybiotyk przy dodatnim i nie jest to jakieś niebezpieczne to może warto robić to profilaktycznie dla wszystkich? w sumie nie wiem, ja mam dodatni więc i tak i tak leki dostanę

oookatkooo ja czekałam na wynik 3 dni robocze

Madison a pewnie, że jak kraść to miliony ;-)

Co do picia po cc to ja polecam te fiolki soli fizjologicznej (o muszę do torby spakować bo zapomniałam) lód w te upały to się szybko roztopi a fiolki sobie na szafce mogą leżeć :-)

Asiołek mi się też nudzi i w dodatku jakiś śpiący dzień mam :-(

Eh dziewczyny te które już tyle mają skurcze a nic się nie dzieje - współczuję i życzę aby wreszcie ruszyło

Ewaelinka co u Ciebie?

A widzicie jedzenie lodu ma swoje zalety :)

Magda przy pierwszej ciąży wyszla mi jedna plama dość spora na skroni i nie zeszła... także nie łudzę się nawet że teraz mi zejdą.

Martyna i jak sytuacja z mieszkaniem? Odezwał się właściciel. Jeśli pisałaś to chyba omimelam.

Dziewczyny które juz mają dzieci mam pytanie. Jak długo czekalyscie z sexem po porodzie?

Dziewczyny ja oszaleje. Leze od 10rano pod ktg. Na porodowce i bede miala indukcje porodu. Bo wyrazilam zgodę. Jak nie pójdzie to cc. Mam wskazanie do indukcji po zlym zapisie oczywiscie po spadku tetna. Trzymajcie kciuki!please!! Sytuacja lubi sie powtarzac! Znowu mialam spadek na ktg i wywoluja poród pewnie nic nie pójdzie bomam dluga szyje i zamknieta i cc bedzie tak czy inaczej!

Długo po porodzie nie miałam fazy :)

Madison zmartwilam się, że v tak długo trzeba będzie czekać na założenie wkładki :(

Ania, Gawit szkoda, że mamy do b siebie tak daleko.... kupilybysmy sobie tonę owoców i lodów, oglądały n filmy i gadaly o byle v czym :) byłoby raźniej :)

reklama
Do góry