reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Sierpniówki 2014

reklama
Angie trzymam kciuki :).

Barbarka mi wyszlo jakies 8 tygodni,ale to tylko dlatego ze macica oprozniala mi sie bardzo skapo ale dlugo bo prawie 6 tyg, potem bylam na usg i widac bylo ze zaraz bede miala okrws a chcialam poczekac zeby zaczac antykoncepcje brac. Ale tym razem jak wszystko szybciej sie skonczy i dopadne meza w swoje lapy to nie wypuszcze :-)

Barbarka ja po pierwszym sn do "zycia" wrocilam po8 tyg , po drugim sn po 4 tyg a bylam gorzej spekana niz za 1 razem. Wszystko u mnie zależało od tego jak przebiegal polog.

Angie - trzymam kciuki, dobrze będzie :-)

W Krakowie jak nie będzie padało to się mocno zdziwię, jest taka duchota, że nie ma czym oddychać, polazłam do sklepu osiedlowego i myślałam, że już nie dolezę do domu, a to przecież rzut beretem i to bez rozmachu :-)

Angie powodzenia. Na pewno będzie dobrze.
Barbarka ja po sześciu tygodniach-po wizycie u lekarza. Wcześniej nie chciałam, bo się bałam,że się coś nie wygoiło.

A co z Ewaelinką?Czy coś przeoczyłam?

Ostatnia edycja:
reklama
Ja wam powiem, że to 6 tygodni posuchy to mnie lekko przeraża :-) No ale to teraz, bo ja jednak debiutantką jestem i jak już urodzę to mogę popatrzyć na to wszystko innymi powiedzmy, że oczami :-)

Sierpniowa - bez lodów to ja sobie teraz życia nie wyobrażam, to są produkty pierwszej potrzeby, w najgorszy upał wodne i sorbety a jak się trochę ochłodzi to mi już wsio rybka jakie :-)

Ewaelinka możliwe, że się zezłościła na te wszystkie opóźnienia i poszła urodzić :-)

Do góry