Witam sie!
Ale mi dziewczyny potrafią za skórę zalezc, jak im sie zdarza okres marudzenia to zawsze na zakładkę
Na szczęście wczorajszy kinder bal przespaly grzecznie.
Chyba musze im porcje żywnościowe podniesc, tylko skąd to mleko brac?!?!
Dziękuje wszystkim za życzenia dla mojego malucha!
Z ciekawostek to skończył 2 latka i zapomniał o istnieniu smoczka. Mamy za sobą drugi dzien i druga noc, przede wszystkim, bez smoczka. Wciaz nie moge zamknąć buzi ze zdziwienia
Domek ogródkowy baaaardzo przypadł do gustu. Teraz 'tu mieskam, gotuje zupę'. I robił furorę wsród małych gości.
Myślałam, ze wczorajsza imprezka bedzie taka raczej symboliczna, a posiedzielismy 7h. I ja tez dostałam prezenty
W uznaniu z sprowadzenie na świat dwoch dziewczyn jednym rzutem
Tyle u nas, ja dzis jade polezec na wygodnym fotelu u kosmetyczki.
FIUUFIUU - moze jak mała nabierze cialka i sił to bedzie lepiej z ssaniem. Teraz butelka wygra, bo duzo łatwiej jej, tak jak moim. Coz zrobic.
NATKUSIA - oby takie noce stały sie norma
My karmimy koło północy kiedy raczej żadne jeszcze nie spi, potem ja koło 3-4 i M. koło 7-8 wiec czuje sie wyspana w sumie. Choć bywało lepiej, ale to zanim pierworodny sie pojawił
LILITH - fajnie, ze osiągnęłas taki stan gdy masz ochote zwolnić i odpocząć, nawet jesli takze od forum
Pamiętać to bedziemy
U mnie polog strasznie łaskawy. Nie wiem czy to dzięki cc inaczej sie przechodzi czy tak mi sie dostało poprostu. Na pewno zasluga cc jest minimalne krwawienie. Jeszcze 2 tygodnie i wracam do zycia seksualnego
Miłego dnia!