reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Sierpniówki 2014

reklama
A ja dopiero weszłam do łóżka. Pracowity dzień, wszystko mnie boli, ale najważniejsze, że obowiązki do przodu. Jutro przemeblowanie sypialni, wiec muszę się wyspać.
Już nie dam rady dziś odnieść sie do wszystkich wpisów.

Gorgusia....a syrop z cebuli?

Też dopiero się dowlekłam do wyra.. jutro malowanie pokoju małego i dużo zakupów czystościowych etc :-D
Jeszcze mnie coś pobolewać zaczęło heh..
Tantum verde jest super ale nie wiem czy w ciąży można :sorry2:
Ewaelinka miłego odpoczynku w domu :tak:

Dobrej nocki dziewczyny :-D

Ja dopiero bede szla sie kompac i skubne trochę czeresni a cooo. Alek dopiero niedawno zasnął! Jeszcze nie wakacje a on juz sie tak przestawil ze szok. M dzis ok 2 w nocy bedzie z pracy. Znajac zycie to doczekam na niego. Wczoraj mialam zwalke i padlam wczesniej ale dzie sie wyspalam to i więcej energii mialam. Trochę zesmy w dzien przemeblowali u mlodego. Posprzatalam i jeszcze tarte szpinakowa zachcialo mi sie zrobic choc tylko ja lubie szpinak w tym domu! No ale jutro mamie zawioze bo nie chce mi sie samej siedziec z mlodym a M. Caly dzien bedzie w pracy i potem dopiero w niedzielę wolne.
Izis mój m. Wlasnie tez przytyl podczas mojej ciazy i brzuszka dostal. Jest taki przesad ze niby jak kobieta ma miec córkę to facet tyje. Innych syndromow i objawów nie zauwazylam na szczescie u niego. Bo ja nie lubie strasznie jak facet sie nad soba roztkliwia! U nas to ja jestem hipochondryczka a on wszystko olewa u siebie! Nie lubi chodzic po lekarzach chyba ze wyższa konieczność! Kiedys chodzil z bolem stopy i utykal przez 2 tyg. A okazalo sie ze kosc srodstopia peknieta i gips 6 tyg:baffled:

Poznym wieczorkiem jeszcze nie spie :-/
Kaspian opalenizne nadrobisz raz dwa :-)jeszcze troche slonko po porodzie nam zostanie
Marlenkus odpoczywaj i nie przesadzaj!!!!!!
Asiolek zaopatrzenie masz pierwsza klasa!!!!!ja mam tylko vita malz -piwko polecane w ciazy ,ale do smaku piwa temu to daleko ;-)
Madison ja bym musiala sama od siebie zrobic soba zdrowa dietke bo rosneee na potege i bedzie ciezko :-/
Izis takie sny to przewaznie na odwrot dzialaja -czyli bedzie wszystko ok ,a wogole przypomnij mi prosze kiedy sie bronisz?
Co do pozycji spania to mi wlasnie najlepiej na plecach ale troszke wyzej ,ja juz od dawna mam caly brzuch na dole takze z oddychaniem nie ma u mnie problemow ,a na bokach to bardzo dokucza mi to spojenie lonowe -takze ja spie na plecach z rozwalonymi nogami -widok musi byc bezcenny hihihi
Gorgusia byle zeby szybko przeszloooooooo!!!!! Mibw takich sytuacjach ulge przynosza mocno mietowe cukierki
Monya powodzenia ze sypialnia !!!!tylko ty grzecznie patrz i kieruj :-)
Lilith ty tez remoncik ja nie moge co tu sie dzieje heheh
Angie ja tez nie umiem spac -rodzice wedle navigacji beda u mnie przed 4 :-)ciekawe czy padne ???
Przynajmnie mam wene ponadrabiac watki

No pieknie zegnalam sie i witam ,,,,,,,lada moment powinni byc rodzice :-) czekammm
Najgorsze ze wczoraj malerze fasydy zaslonili mi satelite i jestem bez tv :-( masakra hihihi dzis swieto i nie przyjda dopiero jutro skoncza i sciagna rusztowanie :-/
Milego dnia dziewczynki :-*

Cześć.

Ewaelinka nie ma to jak w domu, zostań w nim aż do terminu.

Ja jeszcze jestem zmordowana po wczorajszym dniu. W dodatku od 5 nie spałam. Na dokładkę mam zapalenie gardła...

Z rodzicami fajnie spędzamy czas, Julian chodzi na spacery z psem, radość nieziemska, a tata pomaga mi w zaległych pracach wykończeniowych.

Wczoraj kibicowałam Chile i miałam bardzo fajne emocje :)))) super przezywałam wszystkie akcje :)

Caltha ja nie przepadam za Hiszpanami ... wydaje mi się, że swoje 5 minut już mieli i bardzo chciałam aby inna drużyna teraz miała szanse. Nie lubię hiszpańskiej piłki... oni są dla mnie zbyt delikatni...

Izis bo to przysłowie "umiesz liczyć - licz na siebie" jest bardzo sensowne... zwłaszcza kiedy coś jest dla nas ważne. Noce też już miewam coraz cięższe... miednica cała mi dokucza...

Gorgusia współczuję choroby... może woda + odrobinka wody utlenionej i takie płukanki? mi kiedyś lekarz zalecił właśnie takie.

Ewaelinka jak jesteś już w domu to od razu taka radość od Ciebie emanuje :)

Dzień dobry :)
Zjadłam płateczki z mlekiem (to już u mnie norma), wzięłam prysznic piję kawusię i usiłuję dojść do jakiegoś śniadaniowego porozumienia z Mają... za chwilę dam jej do jedzenia starego buta jak będzie dalej tak wybrzydzać :)

Mąż jeszcze śpi... ale już niedługo ściągnę go z łóżka bo mimo, że dziś swięto to ostatnia chwila aby mi pomógł z meblami i pudłami. Mam w planie jeszcze odkurzanie dziś... a co ;)

Miłego dnia Kobietki :)

Witam:)
Dziewczyny widzę, że Wy nawet w święto nie odpuszczacie...remonty i porządki w toku...odsapnijcie na moment!!!
U mnie w planach wielkie grillowanie- tylko pogoda coś nie dopisuje...

Miłego :*

reklama
witam się :-)
moje wszystkie chłopaki śpią :O
a to zdąża się mega mega rzadko żeby o tej godz wszyscy spali :O a ja leżę w łóżku i Was czytam :-)

Do góry