reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Sierpniówki 2014

Ewelinka, super, że wypuścili Cię do domku i jeszcze rodzice z WÓZKIEM przyjeżdżają!!!! :-) Twój Weekend!!!! Zasłużyłaś!

Ja dalej sama leniu****ę. Z jednej strony, fajna błoga cisza. Z drugiej, tęskno za chłopakami. Ale jeszcze tylko 3 dni i wracają ponoć nieźle opaleni. A przecież co roku to ja zawsze byłam pierwszym MULATEM w rodzinie!!! Teraz bladzioch z sińcami pod oczami :no:
W piątek idę do lekarza z Medycyny Pracy, żeby mnie przywrócił do pracy - zdziwi się widokiem kobiety w ósmym miesiącu, która wraca do pracy :szok:

a czemu wracasz do pracy na sam koniec ciąży? bo przeoczyłam jeśli już o tym pisałaś

Ewcia odpoczywaj!!!!! zasłużyłaś

Natkusia i pozostałe mamy śpichów - zazdroszczę! Moja Martynka do śpiochów nigdy nie należała. Jako niemowlę miała 3 drzemki po 40 minut każda :szok: z zegarkiem w ręku.

O chłop wrócił z pracy więc trzeba się ruszyć od kompa :-D

reklama
Już zjadłam paczkę krakersów a tu jeszcze jedn mecz mnie dziś czeka.... no i mam jeszcze wafelki ihihihi i chipsy :)))) oraz Warkę Radler :) jak na przysłowiowego chłopa przystało hahahahahaha

A ja musze kibicować bez pogryzania i dogadzania sobie.
Ta dieta watrobowa wymusiła na mnie zdrowsze odżywianie sie :)

No to Hiszpania dzis ma mega wazny mecz, skąd my to znamy? ;)

Czy jest ktos kto kibicuje Chile?

Czym ratować sytuację? DZIEWCZYNY chyba dorobilam się anginy :-( Mam na wyjeździe tylko *spam* do ssania,uniben do psikania toalety i sok malinowy . Boli :-(

A te takie psikacze do gardła ? Wydaje mi się, że ktoś tu je stosował. One fajnie łagodzą, mi pomagała nawet ta "tańsza wersja", tylko nazwy nie pamiętam :/

reklama
Do góry