carine
Skarby mamusi 2008/2014
martuśka ja tak jak WKasia pasy zapinam bo wiecej szkody mozna sobie narobic nie zapinajac. Mi lekarz w pierwszej ciazy absolutnie nie chcial dac zaswiadczenia bo twierdzil ze przy wypadku zgine i ja i dziecko bez zapietych pasów.... zaczerpnelam info od meza bo on z tej branzy i mowi ze z widoczna ciaza zaswiadczenia miec nie musisz.... jednak zalezy na kogo trafisz jak na sluzbiste to moze sie doczepic...;-)
EWELINKA dawaj znac na biezaco co sie dzieje;-)
kaspian kurcze współczuje, mam nadzieje jednak ze wszystko bedzie dobrze! ale skoro objawów u siebie nie zauwwazylas to widocznie przeszlas lekko wiec i pewnie dzidziusiowi nic nie bedzie;-)
ja po zakupach juz. w smyku dziewczyny wyprzedaze fajne maja od dzisiaj, chyba wszystkie ciuszki poprzeceniane...
EWELINKA dawaj znac na biezaco co sie dzieje;-)
kaspian kurcze współczuje, mam nadzieje jednak ze wszystko bedzie dobrze! ale skoro objawów u siebie nie zauwwazylas to widocznie przeszlas lekko wiec i pewnie dzidziusiowi nic nie bedzie;-)
ja po zakupach juz. w smyku dziewczyny wyprzedaze fajne maja od dzisiaj, chyba wszystkie ciuszki poprzeceniane...