reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Sierpniówki 2014

reklama
Ja tez podczytuję lipcowki i w szoku jestem ze można sie kłócić o takie pierdoły. Na szczęście u na sielankowo, a to dla tego , że mamy najwspanialsze moderatorki/administratorki na świecie:)

Faisca...ja myślałam, żeby iść, ale czytając rozkład dnia uznałam , że wiecej zajęć jest dla matek z dziećmi, wiec może za rok. No intak pogoda u nas była okrutna wtedy.

Dzien dobry.

Trzymam kciuki za wizyty.

Dzisiaj wstałam wyjątkowo późno, bo aż o 4 ;) Normalnie pierwsza pobudkę mam o 2 i najcześciej do 4-6 mam "czas atrakcji nocnych dla siebie".

Wczoraj na zakupach strasznie zazdrościłam dziewczynom z wózkami, że juz maja swoje dzieciatka przy sobie. Juz nie mogę sie doczekać kiedy Kostek bedzie z nami. Niby niedługo, a jednak.

Dzien dobry!
Nie śpię do godziny, wypatruje mojej resztki snu i nico.
Dzis nawet lezenie mnie wkurza :) Dobry poczatek dnia, w ktorym główne zadanie to lezenie.
Praca potrzebna do przewrócenia sie z boku na bok jest porównywalna ze zmiana pokoju i łóżka do spania.

Jedni nasi znajomi dzis wylatuja na Kos, a drudzy jutro do Hiszpanii. A ja jutro jadę na Gorny Mokotow do lekarza, uhuuuu! ;)

Faisca - ja nie bylam

Ewaelinka - Ty masz dzis chyba wazny dzien - usg i wizyte Twojej lekarki. Czekamy na wieści!

Monya - ja to sama nie wiem czego chce, niby mam dosyc, ale jak pomyśle o tym sajgonie pierwszych tygodniu to...., z jednej strony chce juz miec ciąże za sobą i odetchnąć z ulga, z drugiej myśle sobie, ze wiecej nie bedzie wiec powinnam sie jakos podelektowac... Chyba skłaniam sie bardziej do opcji: niech juz bedzie połowa lipca chociaż :)

A! Wczoraj M zniósł wszyskie ubranka i ładnie poukladal w komodzie i szafie. Rozczulal sie nad tymi najmniejszymi, zwłaszcza tymi po synku :)
Jakas robota do przodu.

Milego wtorku!

Madison...u mnie sinusoida...euforia i ekscytacja nowym i chęć posiadania malca jak najszybciej/lęk przed porodem, zmianami ...może by zatem pochodzić w tej ciazy jeszcze kilka miesięcy.

Ja wczoraj zakupilam feromony szczęścia dla mojego kota. Dla niego tez będą zmiany. I tyle mam do odhaczenia. Ale dzien leniwca był w planach więc czuję się usprawiedliwiona. Dzisiaj też głównie leżenie się szykuje. Zbieram siły przed długim weekendem bo bedziemy z S sami i chcemy dopiąć wszystkie elementy brakującej układanki ( przemeblowanie pokoju, wizyta w ikei, wizyta w Leroy M i kilka porządkowych pierduł).

Hej dziewczyny
Ale miałam denne sny, nawet nie umiem ich opisać.
Leżę jeszcze w łóżku, ale zaraz się zbieram do laboratorium. Mam dziś badania moczu+ morfologia+ cukier.

Madison, Monya bo to tak jest, nie możemy się doczekać, chociaż tak naprawdę to będzie jazda :)
Monya jeszcze nie do końca świadoma, bo to jej pierwsze ;)

Życzę Wam miłego dnia!

Witam. Trzymam kciuki za wszystkkie wyniki! Nie martwcie sie dziewczyny bedzie dobrze, musi byc!
Ja wczoraj byłam jakas wyjechana, ogladalismy tv i ok 21 padlam jak trup. Nawet na siku mi sie wstac nie chcialo i przez to o 1 w nocy musialam wedrowac ;d mały wczoraj przechodzil sam siebie. takie bombardowanie ze ała ;D chyba mu ciasno juz ;)

W sobote mam imieninki i chyba jakies ciasto upichce z truskawkami ... hmm..

reklama
Hej :-)

18 dni :-D

Co tam sie dzieje w innych wątkach, musze zerknac ;-) widzialam, że gorąco w lipcowkach w temacie o karmieniu :sorry2:
A my mamy najlepszy team na swiecie :-):-)

KAHAKA ja tez mam ostatnio dziwne sny i coraz czesciej sni mi sie szpital, porod, noworodek..

MONIA ojj znam ten ból skasowania posta :sorry2:

MONYA jaki ranny ptaszek :szok:

MADISON gdzie to pozytywne nastawienie? Odbijecie sobie wakacje w przyszlym roku :tak:

EWAELINKA co tam u Ciebie? Pisz pisz kobieto!

Co do DOMI to ja jeszcze dodam, że jak przychodza do Lilly to sobie sami wyciagaja mała z inkubatora bo juz jest tak dobrzr i UWAGA Domi przystawia mała do piersi a ta juz pięknie ssie :-):-)

Do góry