reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Sierpniówki 2014

Martuska tak to juz jest. Ja tez taka juz. Mysle ze to ten czas hihi. Jedne maja duzo energi inne nic a nic ja z tych co niecem alem muszem ;-) ...
Natkusia ja gdyby niemoja mac co na kompie Naonstop siedzi to bym pomogla z nila chęcią ale niestety z telefonu nici i w sumie ja tez z tych raczej pierwszych ale niecesarkowych :-D

reklama
Hej!
U mnie od rana piękne słoneczko. Wstalam odklejaniu naklejkami dżemy truskawkowe z wcześniejszych dni, zrobiłam zakupy, zjadłem śniadanko i znów zalegam. A dzis znów robienie dżemików wieczorne mnie czeka. I moze uda sie coś ogarnąć, choć i tak dom cały w rozsypce. Wczoraj ustaliłam deadline remontu na 13.07 żebyśmy zdążyli jeszcze sypialnie przearanzowac przed nardzinami Lilki. W tej chwili jest tak:

Anna co do rachunków to ja już dawno pigodzilam sie z tym, ze nie mam na to wpływu. Jak z P. Mieszkaliśmy w kawalerce 30 m2 to płaciliśmy 100zl za prad. Teraz mamy mieszkanie 150 m2 i płacimy tez 100zl. Dla
Mnie to czarna magia po prostu. Wiec już sie nie zastanawiam tylko płace i tyle.

Natkusia niestety nie pomogę. Termin z OM na 8, a poza tym nie wiem czy bym ogarnęła takie sprawy, bo ja w większości z telefonu.

Ewaelinka super, ze młody już bez szyny:) I, ze koleżanka taka ekstra. Moja tez proponowała, ze pomoże po remoncie z praniem prasowaniem, sprzątaniem i mam tylko dać znać, ale mi jednak trochę głupio. Chyba, ze za miesiąc bede sie ruszać już jak słonica to może zmienię zdanie. No i teściowa akurat od połowy lipca bierze urlop więc na pewno pomoże. Już sie zadeklarowała, ze można ją zaprzęgać do roboty:-D

Załączniki

• image.jpg
    image.jpg
    18,9 KB · Wyświetleń: 59
  • image.jpg
    image.jpg
    17,3 KB · Wyświetleń: 58
  • image.jpg
    image.jpg
    19,3 KB · Wyświetleń: 55
Ostatnia edycja:
No cóż licza sie checi ;-) z telefonu ciezko ogarnac takie rzeczy a raczej w ogole nie mozna no chyba ze wchodzi sie normalnie ze strony (a nie aplikacja)
Mam nadzieje, że znajdzie sie dobra duszyczka :-)

MARTUSKA oj nie oszczedza Cie ta ciaza.. jeszcze troche i koniec :tak:

KARAIWANIA łooo jeee.. niezły remont ;-) obyscie sie wyrobili! Jak zrobisz dżem to poprosze słoiczek :-p

Witam się i ja :)
pochmurno, pada deszcz ;( buuuu
Ewaelinka - super że młody juz bez szyny
Ja z tych co czasem maja powera a czasem padają ;-)
Wczoraj spontanicznie postanowiliśmy, że jedziemy dziś na mazury. Znaleźliśmy domek w Ruciane - Nida, i mam nadzieję, że pogoda dopisze. W tym roku inne wakacje nie wchodzą w grę. Od nas nie jest jakos bardzo daleko, więc w aucie wytrzymam :) Mąż w pracy a ja muszę dopakować rzeczy i jak wraca to od razu srruuuu jedziemy, ależ się cieszę :)
Miłego dzionka

Edys - udanego wyjazdu i odpocznij!!! zrelaksuj sie na wyjezdzie, pogoda ma byc fajna
natkusia - ja wprawdzie wchodzę codziennie z laptopa, ale termin mam podobny do Twojego wiec moze się okazac, że bedziemy w podobnym czasie na porodowce

Cześć.
Ja jakaś niemrowa jestem... Ale plan na dziś mam ambitny: zrobię zakupy, lekkie porządki w garażu i ogrodzie, pranie... Ciekawe ile dam radę zrobić? ;-)

reklama
Witam sie :)

Noc miałam tak do dooopy, ze trudno uwierzyć.
Tesciowe juz w powietrzu, Aaania (czyli pani Ania - niania) działa od 8 i poki co jest ok. Musieliśmy wczesniej wstać by pożegnać dziadków i przywitać nianie.

Niezle pole golfowe dzis tu mamy, same dołki, dołki, dołki...
Musi sie odmienić, jak zawsze :)

Kahaka - sw. Zofia rules :) Ten Dom Narodzin ciut mnie przeraża, ale ja jestem medyczna panikara ;) Ciekawe czy u mnie sie wreszcie cos zmieniło i mozna rodzic w wannie...
Serce mi sie kraje jak pomyśle o Bartusiu... Straszna rzecz ich spotkała, cała rodzine i Bartusia przede wszystkim. Az sie głupio robi, ze sie na codzień na rożne głupoty narzeka.

Martuska - ja Cie dobrze rozumiem, u mnie działanie juz bardziej w sferze marzeń, każda mała czynność musze opłacić długim odpoczynkiem. U mnie zwykle siedzenie jest coraz trudniejsze wiec nawet stacjonarna robota odpada.

Natkusia - ja sie nie zgłosze, bo nie dosc, ze rodze (daj Boże!) pod koniec lipca to jeszcze bede miała dwie księżniczki do moderowania w domu ;)

Spadam szybko do 'roboty' - musze pokonczyc te zakupy w necie, bo mnie cholera zaraz weźmie.

Do góry