Carine to gdzie Ty mieszkasz jak masz te jeziora? zaproś nas
)))))))
Kahaka biedny ten chłopczyk i jego rodzina... oby potrafili dać sobie ze wszystkim radę.
Caltha jak tam się miewasz po wczorajszym spadku?
margeritta porozmawiaj z jakąś położną... one mają swoje sposoby na odwrócenie dziecka.
Gorgusia trzymaj się dzielnie życzę zdrówka Kacperkowi!
Anna - ja kiedyś walczyłam z energią i rachunkami po pierwsze wymieniłam wszystkie żarówki na najbardziej ekonomiczne, po drugie najwięcej u mnie zjada lodówka!!! Ale znalazłąm na nią sposób w zamrażarce jeżeli nie ma zbyt wielu produktów koniecznie trzeba powkładać butelki z wodą i uzupełnić szuflady na full, dzięki temu zamrażarce łatwiej jest utrzymać temperaturę i nie zużywa tyle energii! Sprzęty należy wyłączać z gniazdek aby nie przechodziły w stan czuwania bo to też zjadacze prądu...
Ewaelinka super, że mały bez szyny i super koleżanka
Ja już wyprawiłam Maję do szkoły
dziś piątek sprzątek więc mam sporo pracy. Na szczęście dziś nie muszę zabierać spa na spacer... jest bardzo duży i energiczny mimo swojego wieku a ja mam bardzo niestabilne nogi z powodu biodra i każdy spacer z nim mnie stresuje
Za chwilę dopadnę do odkurzacza, potem kuchnia ... łazienkę mam czystą... o może pójdę sobie na zakupy po 10
Maja spokojna i zadowolona
chodzi dumna jak paw z powodu ocen z ostatnich sprawdzianów 5,5,6
więc i ja mam lepszy humor bo nie muszę znosić histerii
Lubię kiedy chodzi na rano do szkoły bo mogę mieć poranek w mojej samotni, której czasem bardzo potrzebuję
Tak się zastanawiam dziewczyny w sumie w naszych jeziorach woda dość zimna... czy jak będę pływać sobie to nie narażam dziecka na szok termiczny? Może to głupie pytanie ale tak mnie jakoś dopadło
Naktusia Ty się relaksuj... niczym nei przejmuj i odpoczywaj... oby brzuszkowe dolegliwości przeszły szybciutko... i smutki poszły w siną dal!!!