reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Sierpniówki 2014

U nas ulga.ledwie 19stopni. Mnie za to głowa nawala,chyba cisnienie mi skoczyło.muszę polezec.

Samoopalaczy można używać. Kwestia osobna,to ewentualne uczulenia.

Oszqurde trzymaj się

Ewaelinka nie baniak za kartonami.mąż na pewno ci przyniesie.

Natkusia z górki juz. Jeszcze chwila.

Ewcol...ojej strasznie z tym kolanem. Ale bez zabiegu sie chyba nie da?

Reszte zapomnialam...glowa jak Sito doslownie

reklama
Asiolek, ja tzn Zuzka miala kocice, po roku u nas pojechala do babci bo ja juz nie wytrzymywalam. Franca jedna sikala tylko na moje ciuchy, po sterylizacji to samo. Wiec pomogla mi podjac decyzje o wyjezdzie na dozywotnie wczasy:tak:

Dziewczynki przepraszam ze niepisze ale niemam sil.NIeodpisze tez na posty bo poprostu niemam sil ich przeczytac.Moje dzisiejsze cisnienie 90/44 spi zywcem.Dzwonilam do kardiologa kazal przespac dzisiejszy dzien a jak sie ciut niepodniesie mam podjechac do jego prywatnego gabinetu.

Swoja droga do konca ciazy coraz blizej.Wczoraj zaczelam 30 tydzien :)
Pozdrawiam i buizory dla was.

Jeny ale dzisiaj upał :szok: dobrze, ze chodzi mi wiatrak bo chyba bym umarła..

EWCIA oby te boleści szybko przeszly! :*

WKasia nie mam pojecia co do samoopalacza..

ASIOŁEK hehe to gin musiał sobie pomyslec ;-)

ATANA i rodzic w 8 mscu ponoć nie mozna.. Zawsze mowilo sie ze lepiej rodzic w 7 jak w 8 wiec miesiac musimy wytrzymac :D

MARTYNA o jej współczuje.. oby szybko Ci przeszło!!

LILITH udanych zakupów!

MADRUSZKA ojj Ty pracusiu.. potem leż i odpoczywaj :-)

ASIOŁEK ale fajny kociak! :-)

FIUFIU u nas ponad 20st a moi chłopcy są na dworze i G. mówił że upał okropny..

Hej
Może jeszcze doczytam co naskrobałyście,,,teraz teściowe na tapecie i kolejki w sklepach hehhe berdzo wdzięczne tematy

Amelia, Łużycka to "na początku" kurdwanowa, przy nowosądeckiej/witosa, widziałam też na beskidzkiej te koszule (obok pętli tramwajowej na kurdwanowie)

Miłego weekendu

Witajcie,
ja już w pracy...i klientki mi się spóźniają...

oszqurde- tulam Cię :* Oby Dzień Mamy mimo wszystko w tym roku był wyjątkowy.

Natkusia- to teraz już aż do 9msc zakaz rozpakowywania :) Ja według om też już w 8msc...Czas pędzi jak szalony.

Martyna- bardzo Ci współczuję tego bólu i dolegliwości.

Ja przed pracą skoczyłam na lody i nawet mnie w kolejce przepuścili,bo kobieta w ciąży musi szybciej się najeść :-)
Kupiłam truskawki i pachną nieziemsko! Do tego arbuz i brzoskwinie. odkąd jem same wodniste owoce to waga stoi :)

Kacper o niebo lepiej! Oczka już nie ropieją, zastrzyki znosi dzielnie. Będzie dobrze .

Dziś mam dobry dzień. Nic nie boli, mam energię i w ogóle jest fajnie. oby tak dalej :)

Miłego dnia dla Was :)

Madruszka rozśmieszył mnie Twój kot.... my oddaliśmy kiedyś takiego co nam do cukiernicy sikał :) i był odlotowcem.... wszyscy się go bali :) ale wtedy jeszcze mieszkałam z rodzicami i byłam nastolatką :) dał nam się koszmarnie we znaki :)

kot hardcore :-D

Dziendobry :-)

Wczoraj mezulek wrocil z podrozy. Poszedl spac na 2 h potem wlaczyl skypa i rozmawial przez 3 h o pracy :no: Nie ma !!!czas musial spedzic i ze mna :tak: wiec siedzilismy do pozna w nocy a o 3 poszlam spac. Co przysnelam to musialam wstac do toalety i teraz czuje sie dziwnie. A u nas podobno bylo trzesienie ziemii :tak:ale tak podaja w wiadomosciach bo nic nie poczulismy:-)

reklama
Do góry