reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Sierpniówki 2014

Witajcie dziewczynki. Ja dzisiaj tak na szybko. Przeczytałam wszystko ale wybaczcie, że nie odpiszę każdej z osobna ale jestem padnięta na maksa. Jestem już u rodziców, mała śpi (ale ja się za nią stęskniłam) i umieram z gorąca jak chyba każda z nas. Zaraz zmykam pod prysznic i nyny.
Natkusia i Ewaelinka super, że już w domku ale teraz grzecznie ulokować swoje tyłeczki na kanapach i leżeć - bez oszukiwania.
Dziewczyną, które nie czują się dobrze albo coś boli życzę oby szybko minęło.
Chorym dzieciaczkom zdrówka życzę.
Spokojnego weekendu kochane - oby troszkę chłodniej się zrobiło.
(Ale dziś poszalałam z postem hihihihihihi)
Dobranoc

reklama
Bardzo to przykre :-( teraz po przepłukaniu tego powinno być już dobrze, czy niestety nie daje to gwarancji, że znowu coś się będzie mogło dziać? Życzę kochana by córa to przeszła jak najlepiej i by nie bolało. mam nadzieję, że więcej nie będziecie musiały przechodzić takich rzeczy, tule mocne :-:)tak:

Zrobiłam racuchy na kolację, siedze chwilkę na necie i idę na serial.
Więc udanej nocy, oby wyspanej :-D i bez koszmarów :-D

Ewciol - biedna ta Twoja córa :( bardzo współczuję i trzymam kciuki za zabieg , a Ty odpoczywaj ile możesz .

Martyna - współczuje bólu , coś okropnego , oby do niedzieli przeszło ! W taki upał to bez takich atrakcji człowiekowi się słabo robi a Ty jeszcze zakupy robisz i obiad gotujesz , twarda jesteś :)

Caltha - gratuluję udanego doświadczenia :)

Gawit - nawet mi nie mów o topolach .. też jestem uczulona , dodatkowo dziś kosili trawy dookoła i efekt jest taki że wyglądam jak królik , oczy czerwone łzawią , nos zatkany , coś czuję że nockę mam z głowy : ( nienawidzę !

Witam sie porannie :-) juz emigrowalam z gory na sofe ;-/
U mnie noc w miare przespana ,ale powiem Wam ze w szpitalu od lezenia nabawilam sie bolu ramienia z prawej strony ,okropienstwo i nie wiem czy moge to posmarowac jakas mascia :-(
Ewcol to okropne ,mam nadzieje ze tym razem zabieg bedzie mniej bolesny -nie trawie jak dziecko cierpi doslownie serce mi peka -a co dopiero Tobie jako mamie -trzymam kciuki bardzo mocno !!!! Postataj sie minimalnie nie denerwowac o ile to wogole mozliwe :-*
Carine -kciuki za egzaminy !!!
Martyna - mam nadzieje ,ze wstalas wyspana i bol juz nie dokucza,albo jest mniejszy !!!podziwiam Cie bo ja i sadystolog omijamy sie jak to tylko mozliwe :-/ wszystkiego dobrego :-*
Lilith-super ze remoncik pomalu sie kończy ,a Ty korzystaj z urlopu i wyleguj sie dluzej :-) nalezy Ci sie !
Gawit cos wiem o dzialaniu hormonow ,bo ja to na reklamie mleka dla dzieci potrafię sie poryczec !!!a kto wygral -bo chyba dwie babki byly w finale z tego co reklamy widzialam :-)
Monia no to faktycznie byl skrotowy poscik ,,,wytul swoja księżniczkę
Amelia -moim zdaniem w upalne dni powinien byc zakaz koszenia traw -wtedy pylek utrzymuje sie w powietrzu owiele dluzej i uczula z podwojna sila ,no ale panowie od kosiarek lubia opalac plecy bleeee

Z nowosci to mam w garazu paczki na szkolenie sa 3 kartony ,ale moj m. Mi ich wczoraj nie wniosl - bo mam lezec ,ale obiecal ze jak wstanie to to rozpakujemy i pododaje fotki -najchetniej juz bym byla w tym garazu ,,,no coz uzaleznienie od sofy wygrywa :-(

Hej!
Mnie tez jakaś bezsenność dopadła. Po wczorajszych maratonach sklepowych powinnam spac jak babiś, a jednak nie:no:

Ewcol &&&&&&&&&&&&&&&&&&&& za córcie, oby bolało jak najmniej.

Martyna mam nadzieje, ze dzis już lepiej bedzie i nie będziesz sie tak parszywe czuła! Dzielna kobita z Ciebie. Ja podobnie jak Ewaelinka z dentysta sie lubię ale terzymac na dystans. Choć po porodzie nie ma rady i trzeba bedzie wypełnić ubytki i tez mam jednego do wyrwania, ale o tym nawet nie myśle...

Ewaelinka jak mówi moja mama " Ciebie niech ręka boska broni" wstawać z tej kanapy i buszowac po garażach. Na męża grzecznie czekaj!!!

Udanego dnia kobitki!!!

Ostatnia edycja:
Witam sie i ja :-)
Ojjj jak dobrze być w domu! :-)

Moi panowie są niedopieszczeni bo ciągle sie tulą do mnie a Michaś szczęśliwy tylko mama i mama ;-)

No i dzisiaj kończe 31tc a to oznacza, że weszłam w 8 miesiąc :-) jeszcze troche troszeczke!

Miłego! Wpadne po sniadanku

witam.ja cos w nocy spac nie moglam.wczoraj zpomnialam lekow wziac i w nocy dopadly mnie skurcze i jakies dziwne klucia w pochwie... co prawda skurcze bezbolesne ale tak nieprzyjene ze mialam, cala nocke z glowy...od 6 juz siedze w notatkach, nie wiem jak ja wytrzymam od 11-20 na uczelni ale jakos rade dac musze...prosze o kciuki bo sie dzis przydadza..milego dni

CARINE &&&&& za dzisiejszy dzień!

OSZQRDE przykro mi i tulę.. dzisiaj pewnie nachodzą wspomnienia.. ['] dla Łucji..

EWCIA żeby Ci nie wpadł pomysł iść do tego garażu! Leżeć i koniec :tak: mnie po 2 tyg leżenia w szpitaly strasznie biodra bolą ojj ciezko bedzie..

Hej hej
U mnie noc średnia, gorąco mi było okrutnie mimo otwartych okien.

Carine powodzenia na uczelni!

Oszqrde, ściskam!

Natkusia, niech Ci mąż przyniesie do eyrka tę spódnicę i centymetr, to mi zmierzysz :D

reklama
Kochane moje :) dzień dobry :)

Karaiwina i każdy kto jeszcze nie zrobił porządku z zębami : http://www.wysokieobcasy.pl/wysokie-obcasy/1,96856,11355775,Zeby_w_ciazy.html

A teraz coś o lekach na bóle kostno stawowe: ponieważ boli mnie dokuczliwie biodro, w aptece kopiłam 2 plastry, które poleciła mi Pani farmaceutka dla kobiet w ciąży, zabrałam je na wizytę do mojego lekarza i dopytałam czy rzeczywiście są bezpieczne - powiedział, że o ile nie będę ich przyklejała na brzuch to hulaj dusza ;) więc z czystym sumieniem mogę polecić następujące plastry:
[h=1]Apap Thermal, plaster rozgrzewający[/h] apap-thermal-plaster.jpg
drugi chłodzący prel blue
cd4fbe9b5841d1d03190a41671b4cd21.jpg
jeszcze nie skorzystałam... ale kiedy będę w potrzebie mam je w domku :)

Załączniki

• apap-thermal-plaster.jpg
    apap-thermal-plaster.jpg
    35,5 KB · Wyświetleń: 39
  • cd4fbe9b5841d1d03190a41671b4cd21.jpg
    cd4fbe9b5841d1d03190a41671b4cd21.jpg
    18,2 KB · Wyświetleń: 34
Do góry