reklama
katrina86
Fanka BB :)
mi sie nudzichyba w koncu zrobie liste na wyprawke teraz przejze jeszcze raz co pisalyscie i radzilyscie aby kupic
U nas pada.
Wróciłam z kolejnych zakupek ale to już pisałam na zakupowym, aż mi jakoś tak ciśnienie opadło.. lepiej się czuję. Wiem, że nie dam rady poprać, naszykować pokoju ale do tego czasu mogę już uzbierać reszte rzeczy i przynajmniej tym się nie martwić.
Zaraz obiadek, dziś ziemniaczki w przyprawach, mizeria i mięsko.
Na deser owocki, truskawki, czereśnie, moje ulubione jagody wielkości winogron i winogronka. Z apetytem jednak gorzej więc pewnie w ruch pójdą tylko czereśnie.
Idę poczytać co napisałyście, pewnie będzie na co odpisywać. Obym doczytać zdążyła przed obiadem
Wróciłam z kolejnych zakupek ale to już pisałam na zakupowym, aż mi jakoś tak ciśnienie opadło.. lepiej się czuję. Wiem, że nie dam rady poprać, naszykować pokoju ale do tego czasu mogę już uzbierać reszte rzeczy i przynajmniej tym się nie martwić.
Zaraz obiadek, dziś ziemniaczki w przyprawach, mizeria i mięsko.
Na deser owocki, truskawki, czereśnie, moje ulubione jagody wielkości winogron i winogronka. Z apetytem jednak gorzej więc pewnie w ruch pójdą tylko czereśnie.
Idę poczytać co napisałyście, pewnie będzie na co odpisywać. Obym doczytać zdążyła przed obiadem
katrina86
diewczyny, przepraszam,ze tu pisze i nie na temat . Jakiej firmy byly te majtki poporodowe co pisalyscie? , przrepraszam nie pamietam i znalezc nie moge .
katrina86
fenks ;-)
Prawdopodobnie chodzi Ci o te SENI Majtki poporodowe Siatkowe 2 szt Wielorazowe (4240078149) - Allegro.pl - Więcej niż aukcje. o tych najczęsciej pisałysmy :-)
EWCIA odezwij sie co tam u Ciebie!
Moi chlopcy pojechali na festyn wiec mam cisze.. Michas mnie strasznie pilnuje i ciagle musze z nim czytac ksiazki albo inne lajtowe rzeczy ale przynajmniej rozumie na razie, że musze leżeć
EWCIA odezwij sie co tam u Ciebie!
Moi chlopcy pojechali na festyn wiec mam cisze.. Michas mnie strasznie pilnuje i ciagle musze z nim czytac ksiazki albo inne lajtowe rzeczy ale przynajmniej rozumie na razie, że musze leżeć
EwaEs
Powiem wam, ze ludzie to jednak glupie są. Poszlam dzisiaj na festyn do pracy, mnostwo kolegow i kolezanek, strasznie tesknie za praca wiec sie zwloklam w ten upal sukienke ubralam i nawet klapki na koturnie, oko zrobilam. ... I uslyszalam : oj uroslas, oj a to na pewno nie blizniaki ? A moze czworaczki ? Oj, moja zona/siostra taki brzuch miala jak jechala do szpitala rodzic. ... Ale bedzie maly tluscioszek. ... No cycki mi opadly razem ze szczeną .... I zeby bylo zabawnie, to komentarze w wiekszosci facetow. Moj mąż jak sie wyzalilam ze mi wszyscy mowili ze jestem gruba - no a jaka masz byc w ciazy? Chuda ?!? On tak powaznie, wogole nie rozumie dlaeczego mi przykro i o co mi wogole chodzi z ta waga
reklama
katrina86
czasem milczenie jest zlotem. Dziekuje za takie komplementy.
My niedawno bylismy na bankiecie,spotkalismy znajomego a on sie pytal czy my w ciazy bo widzial post na fb u meza ktory tydzien itp?;-)Widocznie nie widac roznicy taka gruba jestem ale to nic.
My niedawno bylismy na bankiecie,spotkalismy znajomego a on sie pytal czy my w ciazy bo widzial post na fb u meza ktory tydzien itp?;-)Widocznie nie widac roznicy taka gruba jestem ale to nic.