reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Sierpniówki 2014

Asiolek powiedz mi skarbie tylko ktory jest na bol ramienia ,a raczej tej kulki ruchomej -powinno sie stosowac rozgrzewajacy czy chlodzacy ???? Z mila checia bym skorzystala bo bol jest naprawde niemily :-(

reklama
Ewaelinka obawiam się że rozgrzewający... ale są upały... i nie wiem czy wytrzymasz z takim cudem na ramieniu...

a może thermofor? w każdej chwili możesz go odłożyć jak bedzie przeszkadzało Ci ciepło... a z plastrem to już niekoniecznie.

Witam! Powiedzcie mi dziewczyny czy mogę używać samoopalacz? Idziemy jutro na komunię i jak patrzę na siebie w lustrze to myślę,że jednak przydałoby mi się trochę koloru.Rajstop raczej nie założe, bo choć cieńkie, to i tak będą mnie grzały.

:) co lekarz to inna prognoza :)))))

Wczoraj śmiesznie było jak siedziałyśmy sobie z dziewczynami w MultiBrowarze i wchodzi mój ginekolog :))))) a cały stolik u niego rodził dzieci ihihihihi

Wkasia trudno powiedzieć... moja skóra w ciąży na wiekszosc moich kosmetyków wrzeszczy... wysypką... więc nie wiem jak to będzie u Ciebie...
na babyboom jest wątek o kremach brązujących i samoopalaczach Samoopalacze i kremy brązujące

Ostatnia edycja:
Hej Kochane :*

Niestety mało co przespałam tej nocy. Wstałam spuchnięta okrutnie, mam jajo z lewej strony twarzy :-(
Niestety nie jest mi dane żeby ból ustąpił dzis :-( Czuje się strasznie, a tu na cmentarz trzeba jechać do mamy, drugie danie zrobić, ogarnąć i odebrać torta jeszcze... :baffled:
Przeraża mnie to wszystko.

Dziewczyny powiedzcie mi tak z ciekawości czy w tych czasach jest możliwość zarażenia się jeszcze przy takim zabiegu żółtaczką ? Pytam tak po prostu. Ja jestem panikarą z natury - szczepienia nie miałam jako dziecko. Dostałam dwie dawki w 2012 roku ale niestety trzeciej zapomniałam i jak robiłam przeciwciała to wyszło, że ich nie mam niestety. Oczywiście Hbs (-) ale zastanawiam się czy mam się czym martwić po tym zabiegu wycinania ósemki.

Martyna nie panikuj ale szczepienie na zoltaczke nie jest dozywotnie, nie wiem czy dobrze pamietam 10 lat chyba, ja jak przed woreczkiem chodzilam na czterech to mnie lekarz pocieszal ze po 2 dawkach tniemy a 3 dawke moge robic po.

Witam się i ja.
Oszqurde tule mocno.
Natkusia gratki 8 miesiąca ale to leci :-p
Ewaelinka nie wstawaj, leż dzielnie, mąż na pewno później wszystko z garażu przyniesie :tak:
Zbieram się teraz na zakupy, co by z głowy było i chyba dziś dzień luzu, mąż będzie dalej łaźnie kończył a i pogoda brzydka. :-D

Martyna ja też jestem okropną panikarą, zwłaszcza jeśli chodzi o zabiegi z krwią w tle i nie tylko żółtaczka przychodzi mi na myśl zapewniam. Nie jest to jednak dla nikogo dobre, w szpitalu czy przychodni też pracują ludzie, też dbają o higienę (chcę w to wierzyć), zależy im na tym by ludzi leczyć nie zarażać. Narzędzia są starannie dezynfekowane, poza tym, przygotowanych jest kilkanaście zestawów dla każdego pacjenta osobny, potem oni sie z tego rozliczają, przynajmniej u dentysty, spisują co zostało wykorzystane . Myślę , że powinnaś coś zrobić z tym ząbkiem i nie zamartwiać sie na zapas :-)

Balkon mi sie skonczyl:-), nastepne pranie juz w pralce uprane, a jeszcze chyba 2 musze zrobic, dobrze ze goraco to wszystko dzis bedzie suche.

Musze zaraz lazienke ogarnac a pozniej mam w planach lezec.

reklama
Ja pozmywałam kuchnię, wcinam truskawki, powiesiłam 2 prania... w planach jeszcze jedno :)
Dziś będę robiła obiad na niedzielę i poniedziałek :) bo już jutro rano przyjeżdżają goście :)
Muszę zmienić kotu karmę bo po tej ostatniej to nawet filtr węglowy na śmierdzące kupy nie pomaga a ja mimo posiadania zwierząt nie lubię jak czuć, że są w mieszkaniu.... i małpa zawsze idzie do kuwety jak my siadamy do obiadu :))))))) Moje ukochane czarne bydle ;)

10367589_711335565592611_8933752521769021620_n.jpg

Załączniki

• 10367589_711335565592611_8933752521769021620_n.jpg
    10367589_711335565592611_8933752521769021620_n.jpg
    34 KB · Wyświetleń: 55
Do góry