reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Sierpniówki 2014

Cześć.

Monya dobrze, że u Ciebie się wyciszyło.

Izis
ja też staram się za bardzo nie myśleć czy wszystko w porządku, inaczej pewnie byłabym u ginekolożki co tydzień... Synek regularnie się rusza, czasem mocniej czasem słabiej, dolegliwości nie zatruwają mi życia, więc myślę, że jest OK. Pierwsza ciąża przebiegała bezproblmowo, napinanie brzucha czy ból od kręgosłupa traktowałam jako normalne symptomy. Zresztą myślę, że ciało daje mocne sygnały jak coś jest nie tak i raczej nie sposób tego zignorować.

Niestety słońce wcześnie wstaje więc i ja po 6.00 na nogach... W dni robocze to dobrze, ale w weekendy pospałabym jeszcze trochę... W zimie będę narzekać, że z łóżka wstać nie mogę, bo szaro, buro i ponuro.

Miłej niedzieli.

reklama
Dzień dobry , mniejmy nadzieje że wszystko jest w porządku u natkusi.
Ja jak zawsze w weekendy pospalam tyle ile trzeba.

Maly w brzuchu właśnie maca powierzchnie odsrodkowa mojego brzucha i mam wrażenie jakby jezdzil tam jakims autem. Trzeba powoli wstawac, wziasc prysznic i musimy pojechać malemu kupic kurtke przeciwdeszczowa na srodowa wycieczke i szorty bo z zeszlego roku wszystkie zamale... ech 8 lat 150 cm wzrosty 48 kilo wagi. Ta osmiolatek ;-)

Ewaelinka cóż się dziwić- niedziela:)
Każda korzysta póki się da:) Pewnie dziś mężowie przejmują slużbę nad pociechami;)
Anna tak to jest, że póki dziecko rośnie garderoba nieustannie jest do wymiany :) udanych zakupów!

Marlenkus Maksio rosnie dosc szybko w ostatnim czasie, butow nienadarzamy kupowac bo doslownie co dwa miechy nowe. Za to Tomcio bedzie miec pelna garderobe od 4roku zycia bo kupe rzeczy Max niezdazyl jakos zuzyc a buty to praktycznie funkiel nowki oddac zal wurzucic tym bardziej. ..

Anna moj za miesiac ma 8 i jakis maly jest w porownaniu z Twoim -ciuchy na 134 to jeszcze koszulki takie przyduze a wazy 28kg takze razem napewno by nie wygladali jak rowiesnicy :-/

Ania czyli rok starszy to tez duzo daje !!!a w klasie przynajmniej nikt mu nie podskoczy :-)a co do butow to ja tez czesto kupuje ,ale nie ze wzgledu rozmiaru tylko ze moj ma dar niszczenia -spodnie i buty to u mnie najwieksza zmora :-/

reklama
U nas spodnie w dupie zawsze pekaja i na kolanach zdarte. Buty zawsze zacale. Oj sklamalam ostatnio mial Fila ktore kochal tak bardzo ze byly dużo za małe i nogi go bolaly ale i tak w nich chodził niestety drugich juz takich nieznalezlismy..

Do góry