reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Sierpniówki 2014

Carine, na razie się nie martw, jeśli lekarz mówi, że jest ok to tego trzeba się trzymać. Dam znać w środę jak to u nas wygląda, bo moja mała też o tydzień młodsza wyszła.

Rany, co się tu dzieje, sama się zaczynam denerwować. Natkusia, najważniejsze, że jesteś już na oddziale i masz opiekę. Będzie dobrze, postaraj się jakoś zrelaksować. Trzymam kciuki, Monya za Ciebie też.

reklama
natkusiu. lez i nie załamuj sie. twoje emocje teraz najważniejsze. wytrwasz ile bedzie trzeba! bardzo si etu o ciebi emartwimy.

Natkusia -Kochana trzymam mocno za Was kciuki , na pewno będzie dobrze ! musi być !

Kahaka - udanej imprezy życzę :) , z lustrem mam to samo jak do męża jadę :) , góra w łazience , dół w piekarniku a całość w windzie :)

Caltha - fajnie że z wózka zadowolona jesteś , z tego co pamiętam w ciemno kupiłaś .

Martuska - na pewno się uda za drugim razem :tak:

Madison - hmm ja w sumie nie wiem czy jeszcze raz kupiłabym lateks , niby piszą że taki super itp ale to nie znaczy przecież że inne robią krzywdę dziecku , z racji tego że mieszkam na dwa domy mam też pianka kokos i właściwie to dla mnie oba są ok , co do wygody to nie wiem który był lepszy bo Majka nie chce powiedzieć :)

Asiołek - uwielbiam wątróbkę , taką mocno przypieczoną :)

Monia - a Ty jak się czujesz ? lepiej coś ?

Anna , Madruszka - zazdroszczę Wam tej plaży , ja mam 600 km :)

Ewaelinka - super basen :-)

Gorgusia - wstępnie też się w tym terminie wybieram nad morze , zobaczymy czy kondycja jeszcze wtedy będzie bo brzuch już mam b.duży , szukam czegoś najlepiej przy samej plaży żeby za daleko nie chodzić :)

Ojaka - to nie fajnie z tym usg , na pocieszenie powiem że ja z Mają zapłaciłam 250 zł i też nic nie zobaczyłam , teraz sobie daruję .

Fiuufiu - zdrówka dla synka .

Carine - gratuluję zakupów meblowych :) , mój w 25 - tym ważył coś 850 g

Naktusia trzymaj się… Ja trzymam za Was mocno kciuki.

Dziś nic nie robiłam a noga od kręgosłupa boli, że ledwo się kulam...

Dobranoc.

Natkusia staraj sie byc spokojna jak tylko sie da, maszcdobra opieke, dobrze ze pojechalas, zrobilas Wszystko jak nalezy, ech, sama sie zmartwilam.. Tule Cie mocno I czekam na wiesci.

Dziewczyny, czy jak maluch obraca sie raczkami do naszych pleckow, to moze draznic zoladek? Maluch Tak sie przestawil, od tego czasu mam hmm prawie biegunke, ciagle wzdecie, bulgoty, mlaskania I dziwne dzwieki.. Mam sie stresowac czy to od malca?

Kochane uwazajcie na siebie I nie ignorujcie niczego, jeszcze Tak niewiele zostalo..

reklama
Ojeju...ja całe dzień od rana na uczelni, a potem na trochę mame odwiedziłam, a tu takie wieści...ja padam na twarz ze zmęczenia, ale trzymam kciuki za Was dziewczyny.

Dla mnie to pierwsza ciąża i jakoś tak nie wiem czego mogę się po niej spodziewać, nie wiem co to są skurcze, albo jak boli brzuch żeby wiedzieć, że źle boli i trzeba szukać pomocy. Może lepiej, że tego nie wiem bo chyba dzięki temu mniej się stresuje jakoś.

W każdym razie jak już napisałam trzymam mocno kciuki żeby wszystko szło ku dobremu.

No naprawdę, jestem zaskoczona wieściami po tym męczącym dniu, w zasadzie zasmucona. Co oczywiście nie zmienia faktu z moją mocną i pozytywną wiarę, że jednak będzie dobrze :)

Do góry