reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Sierpniówki 2014

natkusia bo tak mi sie wydaje ze moj synek faktycznie malutki bo w 26t6d wazyl 875 g a jak patrze dzieciaki w tym tyg juz ponad 1kg waza...(z tym ze lekarz mowi ze niby o tydzien mlodszy ale zaczelam sie martwic trochę bo Maksiu sie duzy urodzil a Aleks mi sie wydaje narazie taki malutki

reklama
Carine to fajnie, że tak szybko udało Wam się wszystko wybrać:) W jakim meblowym robicie zaopatrzenie?

salon nazywa sie Womag meble, ale meble mial z roznych firm.np naroznik z pufką jest z firmy puszman meble,

o matko !!!:szok: dzis sobie pomyslalam,, nie wchodzilam na bb wiec bede miec co czytac'' i sie nie mylilam:tak:

Natkusia
trzymam kciuki slonce.Dobrze ,ze jestes pod opieka
Ewelinka -gratuluje zakupu :-) w takim to plywac mozna;-)
madruszka- a smakowal ci papieros?? ja czasem mam ochote ,zeby zapalic ale potem mi przechodzi. Wczesniej popalalam sobie , czesciej palilam fajke wodna a teraz jaki kolwiek zapach mnie mdli.
Wakacje ???? ja w sumie caly czas mam wakacje. Samochodem do morza srodziemnomorskiego mam 40 min drogi, czerwonego 2 godziny a do martwego pol godzinki i najlepsze mozna pluskac sie w nim przez caly rok :-) Tym razem lato spedze w polsce :-) i moze odowiedze kolezanke na wegrzech :-) a w gdyni tez mam blisko do morza :-)

Natkusia - dziewczyny mądrze mówią, staraj się jak najmniej denerwować, jesteś pod stałą opieką teraz, trzymam kciuki oczywiście.

Fiuufiuu - no... no... dobrze już z tym wiekiem nie przesadzaj, jestem z was kurka najstarsza, i jak tak czytam to moja ciąża jest chyba najmniej kłopotliwa i najmniej mi dolega :-)

Natkusia- trzymam kciuki. Moja siostra połowę ciąży z rozwarciem chodziła i nawet nikomu słowa nie powiedziała,że je ma.....

Natkusia mysl pozytywnie rozwarcie to nic wazne zeby skurczy nie bylo, ja w pierwszej ciazy 8 miesiac lezalam na plasko w szpitalu, na 36tc wypuscili mowiac ze teraz jak zaczne rodzic to nie problem i tak chodzilam 4 tygodnie z rozwarciem na 4 palce az do dnia terminu, bedziemy myslec o Was i bedzie dobrze:-)

reklama
Do góry