reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Sierpniówki 2014

reklama
Nikitka, mojej koleżanki synek miał do 8 miesiąca kolki ;) A poza tym witaj :* Miło, że jesteś.

Domi, &&&&& za szczęśliwe rozwiązanie :)

Jutka, zdrówka <przytul>

Domi, nie szczepie się. A poza tym nikt nas się nie pyta.

edda, fajna sukienka. Ale ja podziękuję, bo na początku w styczniu mija mi 4 lata od ślubu :)

Ja nie wiem dokladnie kiedy ma byc ta szczepionka ale przyszlali mi do domu ulotke. Ja ogolnie mam oslabiony uklad autoimmunologiczny ale jakos daje rade caly rok jem omega3 i wiadomo choruje ale to tylko takie lekkie przeziebienia

Witam wszystkie dziewczynki :-)! Mam do Was pytanko- jeśli macie małe dzieci, to jak radzicie sobie z ich noszeniem? Bo mój gin powiedział, że absolutnie nie mogę dźwigać (a mieszkam na drugim piętrze, a mały jeszcze nie wchodzi sam po schodach)

Nikita25, miałam CC i ciągle blizna mnie swędzi i czuję jakby się rozciągała, ale ponoć to normalne :tak:

Z powodu bólu brzucha zapisałam się do lekarza ale innego, poszedł do szpitala i przyjmie mnie dopiero w poniedziałek- STRESA MAM, bo naprawdę strasznie mnie brzuch boli, w nocy z tego bólu aż się obudziłam, i byłam pewna, że do rana będzie po wszystkim (na szczęście tak się nie stało jeszcze). Najgorsze, że boli mnie tylko po jednej stronie, a lekarz wykluczył ciążę pozamaciczną...

Trzymajcie kciuki, żeby było dobrze, bo strasznie się boję...!:-(

Hejka :-)

Dzisiaj coś słaba jestem.. :confused2: byłam na badaniach krwi i moczy z rańca.. mam nadzieje, że wszystko ok. I też betę miałam do zrobienia, oby ładnie przyrastała :tak:

PANTA gratuluję!! :-)

MISIA a może dziewczynka ;-) najważniejsze żeby zdrowe było!

MALUSIOLKA ja staram się w ogóle nie brać Michała na ręce.. jak chce to schylam się i go przytulam :-) to mu wystarczy

CLUD witaj Kochana :-)

JUTKA Ty to biedna jesteś :confused2: Tulę Kochana!

DOMI wyrozumiały szef to na prawdę szczęście :tak: zazdroszczę!

JUTKA MALUSIOLKA w razie czego mężowie wytrzymają z 4 babami :-D o jasny gwint (wyobraziłam sobie).. biedni jednak będą ;-)

MALUSIOLKA u mnie po porodzie położna przyszła 2 razy więc ja powiedzieć nie mogę.

JUTKA powodzenia u lekarza! U mnie infekcja była objawem ciąży :confused2: oby Ci przeszło!

witaj NIKITKA! Ciesze się, że dołączyłaś :tak:

JJM mi też lekarz i moja ciotka-położna ZABRONIŁA nosić. Mój ma 17 mscy i już umie chodzić.. ze schodami jest mały problem - albo pomalutku schodzi albo maż/teściowie mi pomagają. A jak Michał chce iść na ręce to tłumaczę mu, że nie mogę go brać schylam się i przytulam. To mu wystarczy i przyzwyczaił się :-)

Dziewczyny z Polski.. słyszałyście, że każda kobieta w ciąży ma prawo do bezpłatnych konsultacji z położną, są spotkania itd? Podobno to zawsze było ale nikt nie mówił :confused2: ja dzisiaj natknęłam się na ulotkę jednej położnej i po 10tc chyba sobie do niej przedzwoni ;-) myślę, że warto.

JJM kurcze.. teraz doczytałam :-( Kochana na pewno wszystko będzie dobrze!! :* Trzymamy mocno &&&&&&&&&&&&&&& i czekamy na wieści..

Dzwoniłam do mojego lekarza i kazał dziś jechać do szpitala. Dam Wam znać... Trzymajcie kciuki...

Trzymam kciuki zeby wszystko bylo dobrze!!! Powodzenia!!

Witam wszystkie nowe mamusie, fajnie z rana wejsc na stronke i zobaczyc, ze jest nas coraz wiecej.

Jesli chodzi o Anglie to wiem, ze polozne przychodza po urodzeniu malucha, chyba, ze jasno powiesz, ze nie potrzebujesz pomocy.

Wspolczuje wam dziewczyny problemow w pracy. Ja na szczescie mam super szefowa, ktorej juz powiedzialam wszystko, zeby miec lzejsza prace. Ona wiedziala o wczesniejszym poronieniu i powiedziala, ze kiedy tylko nie czuje sie na silach mam dac jej znac i zostac w domu, albo zwolnic sie jesli jestem akurat w pracy. Powiedzila, ze mam sie niczym nie martwic, bo teraz maluch jest najwazniejszy a praca nie ucieknie:) Podtrzymala mnie tym na duchu i tym razem czuje, ze sie uda!!:) Ostatniej ciazy Aniolka juz ze mna nie bylo, a teraz zaczynam 6 tydzien i poki co zadnych plamien:) :-)

Cześć. :-)

Witajcie Panta86, Cloud9 i Nikitaka25! :tak:

Jjm86
trzymam kciuki!

Mnie rozłożyło... Laryngolożka zanlazła stan zapalny w zatoce... Na razie walczymy przy pomocy homeopatii, jak nie pomoże czeka mnie antybiotyk... Super... :dry:

reklama
Ijm &&&& dawaj znać.
Jej....mój Kac dziś taki marudny. Non stop na rękach... I przysłanie mu nie starcza. Chodzi już od dawna,ale woli moje ręce. Teraz go Uśpiłam i lecę gotować i sprzątać choć najchętniej bym z nim została....
Zdrowia dla potrzebujących!

Do góry