reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Sierpniówki 2014

JJM powodzenia u lekarza i podwojne kciuki. Musi byc dobrze !

Ja niedawno zaliczylam pierwsze spotkanie z kibelkiem ... wcale mnie nie mdlilo a tu tak nagle niedobrze mi sie zrobilo.

reklama
natkusia, Tobie łatwo, bo Ci mąż i teściowa pomagają. Ja praktycznie sama cały dzień jestem. Rzadko kiedy teście zajmą się dziećmi, bo wracają 17/18-ta, a ja zaraz je kąpie i kładę spać. Mój M pracuje od 7:00 do 20:00/22:00 i jak przyjeżdża, to staram się żeby małe już spały. Druga ciąże miałam zagrożoną, ale i tak musiałam małą się zając. Tylko mieliśmy taki problem z Oliwką, że tylko na rękach zasypiała. Staraliśmy odzwyczaić ją, ale dopiero nauczyła się przed moim porodem. Co do położnej to nie słyszałam o tym.

jjm, &&&&&&& za wizytę. Jak wrócisz daj znać :*

Tak, ustawilam zgodnie z data ostatniej miesiaczki. Troszke jestem zagubiona bo jesli mialabym liczyc od dnia punkcji i dodac 2 tygodnie to ciaza bylaby o 1 dzien starsza. Ale jeden dzien w ta czy w ta nie robi chyba roznicy :-)

to jeszcze tutaj sie przywitam - halo halo :)
swiezo wytestowana sierpniowka ale tak szczerze to na razie jedna noga z Wami bo plamienia sie mnie trzymaja chociaz wczoraj byla beta, byl skan i pani doktor stwierdzila ze wszystko jest ok.... no nic, zobaczymy. Pozdrawiam ;)

Witaj Sunny, najwazniejsze ze pani doktor stwierdzila ze wszystko ok. A plamienia pewnie niedlugo ustapia, mocne &&&& zeby odeszly jak najszybciej. Bierzesz moze jakis progesteron na plamienia ?

sunny, witaj :) Ja w drugiej ciąży na początku miałam plamienia i dostałam luteinę dopochwowo do 20-go tygodnia.

Dziewczyny, czy któraś z Was tak ma, że raz zimno, a raz gorąco? Mam takie dziwne uderzenia ;/

Domi, a kiedy była ostatnia miesiączka u Ciebie? Ja miałam 24.10 i przez 10 dni.

U mnie byla 5 listopada i az cale 3 dni trwala :-D
zwykle okres trwa u mnie ponad tydzien ale podejrzewam ze to wszystko ze wzgledu na leki trwalo tak krotko.

Co do tego mi tez raz goraco a raz zimno, w sumie teraz najbardziej mi w stopy zimno ;)

Malusiolka a mniej wiecej w ktorym d.c mialas owulacje ? Bo ja mialam punkcje w 14d.c i juz wredy komorki byly zapladniane wiec mozliwe ze u mnie ciaza moze byc starsza niz powinna, w sumie to sama nie wiem i gubie sie troszke, mam nadzieje ze jutrzejsze usg rozjasni mi troszke umysl

Ostatnia edycja:
reklama
Witam dziewczyny. Dołaczam sie do forum. Mam nadzieje ze miło spedzimy wspólny czas,dzielac sie róznymi wiadomosciami naszych fasolek. Byłam zapisana na forum marcowek,ale poroniłam w 9tc. I znow ciesze sie - mam nadzieje ze malenstwo bedzie z nami...

Do góry