reklama
Malusiolka
Potrójna mamusia :D
natkusia, Tobie łatwo, bo Ci mąż i teściowa pomagają. Ja praktycznie sama cały dzień jestem. Rzadko kiedy teście zajmą się dziećmi, bo wracają 17/18-ta, a ja zaraz je kąpie i kładę spać. Mój M pracuje od 7:00 do 20:00/22:00 i jak przyjeżdża, to staram się żeby małe już spały. Druga ciąże miałam zagrożoną, ale i tak musiałam małą się zając. Tylko mieliśmy taki problem z Oliwką, że tylko na rękach zasypiała. Staraliśmy odzwyczaić ją, ale dopiero nauczyła się przed moim porodem. Co do położnej to nie słyszałam o tym.
jjm, &&&&&&& za wizytę. Jak wrócisz daj znać :*
jjm, &&&&&&& za wizytę. Jak wrócisz daj znać :*
Malusiolka
Domi, suwaczek widać Kochana, powiedz mi ustawiasz suwaczek z datą ostatniej miesiączki? Jak tak to ja mam 7 tydzień
Ma_dunia, zdrówka <przytul>:*
Ma_dunia, zdrówka <przytul>:*
Tak, ustawilam zgodnie z data ostatniej miesiaczki. Troszke jestem zagubiona bo jesli mialabym liczyc od dnia punkcji i dodac 2 tygodnie to ciaza bylaby o 1 dzien starsza. Ale jeden dzien w ta czy w ta nie robi chyba roznicy :-)
to jeszcze tutaj sie przywitam - halo halo
swiezo wytestowana sierpniowka ale tak szczerze to na razie jedna noga z Wami bo plamienia sie mnie trzymaja chociaz wczoraj byla beta, byl skan i pani doktor stwierdzila ze wszystko jest ok.... no nic, zobaczymy. Pozdrawiam
swiezo wytestowana sierpniowka ale tak szczerze to na razie jedna noga z Wami bo plamienia sie mnie trzymaja chociaz wczoraj byla beta, byl skan i pani doktor stwierdzila ze wszystko jest ok.... no nic, zobaczymy. Pozdrawiam
Malusiolka
sunny, witaj Ja w drugiej ciąży na początku miałam plamienia i dostałam luteinę dopochwowo do 20-go tygodnia.
Dziewczyny, czy któraś z Was tak ma, że raz zimno, a raz gorąco? Mam takie dziwne uderzenia ;/
Domi, a kiedy była ostatnia miesiączka u Ciebie? Ja miałam 24.10 i przez 10 dni.
Dziewczyny, czy któraś z Was tak ma, że raz zimno, a raz gorąco? Mam takie dziwne uderzenia ;/
Domi, a kiedy była ostatnia miesiączka u Ciebie? Ja miałam 24.10 i przez 10 dni.
U mnie byla 5 listopada i az cale 3 dni trwala
zwykle okres trwa u mnie ponad tydzien ale podejrzewam ze to wszystko ze wzgledu na leki trwalo tak krotko.
Co do tego mi tez raz goraco a raz zimno, w sumie teraz najbardziej mi w stopy zimno
Malusiolka a mniej wiecej w ktorym d.c mialas owulacje ? Bo ja mialam punkcje w 14d.c i juz wredy komorki byly zapladniane wiec mozliwe ze u mnie ciaza moze byc starsza niz powinna, w sumie to sama nie wiem i gubie sie troszke, mam nadzieje ze jutrzejsze usg rozjasni mi troszke umysl
zwykle okres trwa u mnie ponad tydzien ale podejrzewam ze to wszystko ze wzgledu na leki trwalo tak krotko.
Co do tego mi tez raz goraco a raz zimno, w sumie teraz najbardziej mi w stopy zimno
Malusiolka a mniej wiecej w ktorym d.c mialas owulacje ? Bo ja mialam punkcje w 14d.c i juz wredy komorki byly zapladniane wiec mozliwe ze u mnie ciaza moze byc starsza niz powinna, w sumie to sama nie wiem i gubie sie troszke, mam nadzieje ze jutrzejsze usg rozjasni mi troszke umysl
Ostatnia edycja:
reklama
Witam dziewczyny. Dołaczam sie do forum. Mam nadzieje ze miło spedzimy wspólny czas,dzielac sie róznymi wiadomosciami naszych fasolek. Byłam zapisana na forum marcowek,ale poroniłam w 9tc. I znow ciesze sie - mam nadzieje ze malenstwo bedzie z nami...