reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Sierpniówki 2014

Dziewuszki trzymam mocno kciuki za Was, tez chce mi sie plakac jak to czytam..
Dzis nie wymiotowalam ani razu.. To nienormalne.. Boje sie strasznie..
Jutro mam lekarza, zwyklego ale chcemy zrobic "szum" ze mam bole etc I chce badan, wiec staram sie o betke.. Oby odpowiadala tyg. To potem byle do 31.12 polozna I 02. Usg.
Malusiolka nie daj sie tesciom, Ty jestes teraz najwazniejsza :*

reklama
Malusiolka- przykro mi i tule.
Ja całą ciążę z Kacprem krwawiłam żywą krwią. Bardzo się bałam. Ale skończyło się dobrze.
Niedobrze mi ciągle i nie przytylam w Święta dzięki temu :-)
Jutro na 12h do pracy i masa klientek,ale później aż 5 wolnych dni.
Trzymajcie się ciepło i dbajcie o Was.

Witam piatkowo z wielkim stresem. Obudzialm sie kilka minut po polnocy z glodu. Masakra jakas a kolacje jadlam o 18.Za 2,5h ruszam w droge na wizyte:dry:. Chyba z tego calego stresu spac nie moge. Malusiolka ogromne kciuki za dzisiejsza wizyte. Szyszunia witaj w gronie sierpniowek.

Gorgusia, ja musze koniecznie cos 'na cieplo' jesc bo inaczej jest tragedia. Poki co dzisiaj jeszcze swojej kolezanki nie odwiedzalam i mam nadzieje ze tak zostanie. Chociaz nie powiem mdli mnie od rana

Cześć. :-)

Muszę opuścić Was :( Jest mi smutno ;( Byłam w szpitalu i raczej nie da się tego zatrzymać. Poronienie trwa ;(
Malusiolka bardzo mi przykro... Tulę... :-(
Malusiolka
U mnie właśnie był wieczorny obchód. trwał jakieś 2 minuty (4 kobitki na sali) dowiedziałam się, że jutro mam mieć usg i badanie ginekologiczne (to samo miałam dziś) Może na usg będzie moja ginka, bo ona jest tu specjalistką od tego! no zobaczymy. plamienie mam nadal, choć mniejsze. No nic trzeba czekać i wierzyć, że będzie dobrze
Będzie dobrze! :tak:
Cześć
Poczytałam trochę Wasze forum i chciałabym się do Was przyłączyć.
Witaj! :-)
Dziewczyny tez przylaczam sie do plamiacych.
Trzymam kciuki, żeby szybko przeszły te plamienia.

Święta, święta i po świętach...

Idę na śniadanie, z jednej strony mam mdłości a z drugiej ssie mnie strasznie... Ciekawe czy coś przełknę? :confused:

Ja jeszcze godzinke w domu musze siedziec, malo co jajka nie zniose, dzwonilam do kliniki czy m0ge wczesniej przyjechac ale babka powiedziala ze niestety ale dzisiaj maja pelen grafik. No coz jakos wytrzymam

Malusiolka kochana rzeczywiście teściowie... sama bym powiedziała co myślę... współczuję kochana, i zabieraj się szybciuteńko do lekarza.... raz dwa...

:blink:Trzymam Kciuki będzie dobrze:]

No witam się już "po" świątecznie:) kurde sobie święta były i się skończyły:)

Co tam u was laski? jak minęły święta:p Byłyście grzeczne:p co przyniósł MIKołaj:)
Mi przyniósł portfel skórzany i perfumy :) perfumy od teściów portfel od męża... zdecydowaliśmy nie robić sobie drogich prezentów bo zamówiliśmy sobie fotele w BODZIO:) ale mimo drobnych prezentów od teściów dostaliśmy jeszcze kasę na fotele właśnie:)

Ja jeszcze godzinke w domu musze siedziec, malo co jajka nie zniose, dzwonilam do kliniki czy m0ge wczesniej przyjechac ale babka powiedziala ze niestety ale dzisiaj maja pelen grafik. No coz jakos wytrzymam

O Patrze na twój podpis pod spodem... czyżby Blizniaczki? oOOOO Jak super;-* Podwójne Gratki:)

Ostatnio edytowane przez moderatora:
reklama
Ookatkaoo ja z prezentow dostalam detektor dla dzidzi w sumie z mezem wspolny prezent sobie zrobilismy, ja przez swoje samopoczucie nawet nie mialam glowy do myslenia o prezentach itp.

Tak ookatkaoo w poniedzialek 16 grudnia wyszlo ze blizniaki,mam nadzieje ze dzisiaj dalej beda dwa serduszka

Do góry