reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Sierpniówki 2014

MALUŚ cholerka.. :-( miało być inaczej! Też Ci to napisałam na pw, jutro dzwoń do swojego lekarza.. może jeszcze się uda a nadzieja umiera ostatnia!

reklama
Malusiolka kochana tak bardzo mi przykro. Żadne słowa nie są w stanie ukoić Twojego serduszka. Buziaczki kochana.

Gawit Asiolek trzymam mocno kciuki dziewczyny.
Święta już minęły, mdłości mi trochę odpuściły (to taki prezent od mojego dzidziusia) mogłam sporo zjeść, tylko w kościele te wszystkie wyperfumowane kobiety mnie wykończyły i wyleciałam w pośpiechu. Nasz prezent co do kruszynki bardzo udany, wszyscy zachwyceni i nosiliby mnie na rękach (miłe uczucie). Przytyłam chyba z 3 kg przez te święta :no: biorę się za odpuszczanie sobie jedzenia :tak:. Pozdrawiam Was wszystkie

Dziękuję dziewczyny:*:( Też mam nadzieje, że jeszcze da się coś zrobić, ale brzuch mnie strasznie boli i coraz bardziej krwawię. Nie chce nawet brać do siebie, że jednak koniec ;(

Malusiolka jak to mówią - nadzieja umiera ostatnia! dali Ci choć jakieś leki? kurde faktycznie może spróbuj jeszcze gdzieś indziej! ściskam

U mnie właśnie był wieczorny obchód. trwał jakieś 2 minuty (4 kobitki na sali) dowiedziałam się, że jutro mam mieć usg i badanie ginekologiczne (to samo miałam dziś) Może na usg będzie moja ginka, bo ona jest tu specjalistką od tego! no zobaczymy. plamienie mam nadal, choć mniejsze. No nic trzeba czekać i wierzyć, że będzie dobrze

Malusiolka ...ja nadal trzymam kciuki,jutro spróbuj dostać się do swojego lekarza !

Uwierzcie że wiara potrafi czynić cuda !!!

Dziewczyny trzymam za Was kciuki...żeby plamienia ustały, mdłości zelżały i żeby wszystko się ułożyło !!!

Malusiolka kochana wszystkie jesteśmy tu z tobą i wierzymy że wszystko będzie dobrze:-*
'
Ja właśnie po imprezce ja oczywiscie bezalkoholowej ale mój mąż umiera xd wypił z moim bratem i teściem 3*0,7 i popadali jak muchy..

Na betę dziewczyny szkoda mi kasy to znów koszt 90 zł bo jedna beta u mnie 45 to za to jutro mam nadzieje pójdę prywatnie do ginekologa:)

reklama
MALUŚ dzwoń jutro od razu do lekarza! Jesteśmy z Tobą :*

GAWIT Kochana przykro mi, że trafiłaś do szpitala.. ale ciesze się, że już jest lepiej :* oby plamienia ustąpiły szybko! Trzymaj się i szybko wychodź do domu!

OKATKAO masakra z tą betą :szok: u mnie 25zł. Obyś dostała się szybko do lekarza!

EWCOL mnie tez opuściły mdłości i mogłam jeść i jeść :-D ugodowe te nasze dzieci ;-)

ASIOŁEK no nie.. a sio plamienia!! Leż i &&&&&& żebyś dostała się do lekarza..

Ja nie wiem co się dzieje.. strasznie dużo mamy plamień :-( ja dzisiaj rano po nocy też miałam troszkę jasno-brązowego śluzu ale dosłownie plameczki.. w ciągu dnia nie było i nie robiłam alarmu. Ale od wieczora będę brała po 2 tab Luteiny na wszelki wypadek eh

Mykam do łóżka.. Dobranoc :*

Trzymajcie się sieprnióweczki !

Do góry