reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Sierpniówki 2014

Witam! Kilka ostatnich dni czytałam regularnie, ale nie pisałam, bo jakoś wszystko w biegu a wieczorem nie miałam już siły.
Cały czas po cichu cieszyłam się,że omijają mnie te wszystkie dolegliwości bólowe(oczywiście oprócz masakry pierwszego trymestru) a tu od wczoraj boli mnie brzuch, a właściwie tak jakby skóra obok pępka z prawej strony. Wiem, że temat bolącego pępka był już poruszany, ale nie jestem teraz w stanie tego nigdzie znaleść, więc przypomnijcie mi proszę co pomaga w takiej sytuacji.

Klarak witaj. Gratuluję drugiego synka. Ja prawdopodobnie będę miała drugą dziewczynkę.Ja cieszę się ogromnie, mąż bardziej liczył na chłopca.

reklama
MartuŚka udanej zabawy;) Tylko z tym szoferowaniem to nie najlepszy pomysł...Swoją drogą my też idziemy- ciekawe ile wytrwam...
Asiołek toż to śniadanie króla:p
Natkusia fajne takie odchylenia od normy;)
Caltha oj nie zazdroszczę nocnego sprzątania;/
Koootek witam gorzowiankę;) Wózek Sierpniowej - camarelo- możesz obejrzeć w Nilago! Stoi cały rządek;)
Magda i jak z obiadem? Ja wczoraj zrobiłam chłopski garnek, mając nadzieję że wystarczy na 2 dni, bo na dziś miałam multum planów...ale nic z tego...dziś nasmażyłam cały półmisek kotlecików z warzywami...no nie powiem- mogło by coś na jutro zostać;) Choć u nas się nie praktykuje obiadów dwudniowych...
Lilith nie za dużo tego biegania? I jak to się zjeść nie udało?
Madison to jest najlepsza robota na świecie;)
Amelia ale przygoda;p
Sylwia-k to dobrze!!! Choć nie ma nic gorszego niż odwołane wizyty!!! Truskawy i ja zajadam na okrągło i cena ich coraz lepsza;)
Mexi to byle do piątku;)
Fiuufiuu to nieźle...chociaż mi by mogła się choć na chwilę włączyć taka zlewka-olewka!!!
Klarak witaj;)

Ostatnia edycja:
WKasia najważniejsze żeby dzieciaczki były zdrowe i bo kochane już są nieważne czy chłopiec czy dziewczynka:) Gratuluje drugiej córy :)

Klarak Witaj na forum!Gratuluje synka:-)

Asiolek rozumiem cię bo mój tez swiety nie jest i przewrazliwiony często. Jakos probujemy sie dogadać na spokojnie. Wam tez radze ze jak emocje opadaja po burzy to dopiero na spokojnie obgadac sprawe! Trzymaj sie!

Co do Obamy w Wawie to wracaliśmy z mężem do domu ponad godzinę z wizyty na Karowej bo Obama sobie jechal na lotnisko czy cos i qrna musieli pozamykac ulice, objazdy porobic i korki jak cho...ra! A teraz deszcz mnie zmoczyl bo wyszlam po mlodego z parasolka, ktora od razu musialam wyrzucić bo zepsuta sie okazala!

Zdrowka wszystkim z bolami gardła, ucha, pempka itp.!

Widać My sprawdziłybyśmy się jako królowe matki :) choć ja teraz od syna dostałam pozwolenie że trzecie dziecko to już może być dziewczynka...:)

a mój synek jak jeszcze nie wiedzielismy jaka jest płec dzidziusia mówił ,że siostre będzie kochał a z bratem bedzie wariował:-D

reklama
Właśnie się dowiedziałam że w rodzinie następna dziewczynka się urodzi :) naokoło wszędzie córy tylko ja syn ehhh

Do góry