reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Sierpniówki 2014

Witam z rana ;) Zycze wszystkim chorym zdrówka! Ja jutro mam wizyte a w sobote idziemy na wesele do kuzyna i sie tak zastanawiam jak ja ogarne bo ma byc 30 stopni i burze o_O ;/ a jak pogoda burzowa to spac mi sie chce. Chyba bede robila za kierowce ;d mam nadzieje ze jakos wytrwam.

reklama
Anna życzę Ci zdrówka - w pierwszej ciąży zapalenie gardła rozeszło się po płukankach ziołami, czosnku itd. w tej już tylko antybiotyk pomógł.

Madison u mnie Maja też miała urodzić się 4 sierpnia a cc wyznaczono na 22 lipca :) więc jest lipcowym dzieciaczkiem :)

Kaspian gratuluję wózeczka też jak mój stary w końcu dotarł do domku to jakoś tak fajnie mi się zrobiło :)

Ewaelinka jak zostajesz sama to wiesz co masz robić :) czyli nic :p

Ewcol pomału ogarnij ale bardzo pomału :) potem będziesz już zadowolona a tymczasem potraktuj to jako coś przejściowego :) za chwilę jak już się ogarniecie w nowym miejscu bedzie już bardzo fajnie :)

Martuśka a kto CIę wmanewrował w rolę kierowcy? niektórzy z wesela wychodzą o 4 rano.... czy dasz radę ?

Ja się obudziłam i woła do mnie moje dziecko, że chce i omlet na śniadanie i kluski lane :p więc idę do kuchni walczyć ;)

Hej :-)

Narescie dzisiaj słonecznie :tak:

MONIA. z bankomatem masakra :sorry2: koniecznie róbcie reklamacje!

ANNA zdrówka! Oby szybko przeszło :*

FIUFIU truskawy najlepsze!

EWCOL oj współczuje przeprowadzki.. dasz rade :*

MARTUŚKA oj ale bym sie przeszła na weselicho :-D

ASIOŁEK ojj to omlet koniecznie musi byc ;-)

MADISON ja mialam termin na 26 czerwca a z pierwszego usg na 7 lipca i Młody urodził sie 1.07 :-)

EWCIA no obys lezala pod nieobecnosc meza! A mama w końcu przyjezdza do Was? Fajnie, że tyle zaodzczedzicie :tak:

A mój pierworodny jeszczd spi :szok: a dodam, że budzi sie 6-7 w porywach do 8 :-D

mnie też nie ruszycie z forum ,bo termin mam na 29 lipiec -zżyłam się z wami i już :-)

sierpniowa ,kaspian czekamy na zdjecia wózków :-)

moja Oliwcia jedzie dziś na wycieczkę -taka podekscytowana była :-) pogoda pochmurna ,moze sie wypogodzi :-)
miłego dnia :-)

Boże już za tydzień mundial się zaczyna... Zapytałam tak od niechcenia czy wszystkie mecze zamierza oglądać ...spojrzał na mnie conajmniej jak bym kotka zabiła;) Cudownie , w pierwszą sobotę mecze zaczynają się o 18, a kończą się i 5 rano. Damy radę. Dobrze, że finał jest w połowie lipca, to może nie dojdzie do rozłamu naszego związku na porodówce.

Miłego!

Moja druga połowa wybiera się na Rajd Polski :) - końcówka czerwca.... sama go namawiam :p niech się zrelaksuje :) ale to oznacza, że ostatni weekend czerwca będę sama i będę pakowała Maję na kolonie...

Dobrze, że tylko 130 km od domu :p

Dzień dobry
U nas dalej po chmurno...

Monya też się boję mundialu heh. Na szczęście mój mąż często zasypia przed TV, więc jest nadzieja, że mnie nie zadręczy :D

Ja się w weekend muszę wziąć w końcu za ubranka dla małej, bo NIC nie mam zrobione. Muszę wózek wyprać, kołyskę...

Miłego dnia

Mi też się szykuje pranie wózka ale poczekam na powrót upałów... boję się tej temperatury widziałam już jak mogą wyglądać moje stopy... i teraz nie chcę aby znó tak wyglądały :(

kahaka, Monya81, magda17011 wczoraj złożyliśmy go z powrotem do pudła, bo mężowi guma z kół śmierdziała :-) W sobotę wpadają do nas rodzice- sponsorzy wózka- na oględziny, więc pewnie rozłożymy i porobię zdjęcia na żywo:-) Ale generalnie to ten: wozek-2w1-camarelo-carme_18456.jpg

Kaspian ja też z wrażenia, aż temperatury dostałam i bólu głowy:-)
Monya81 moja znajoma ogólnie już jest w takim tygodniu ciąży, że w każdej chwili może urodzić. Śmieje się więc do męża, że urodzi idealnie na rozpoczęcie mundialu. Wtedy mężuś sobie nie poogląda:-D

A tak wracając do mnie. Wczoraj z mężem i koleżanką zamówiliśmy na wieczór dwie pizze- i to był błąd. Oczywiście blokada jedzenia mi się zacięła. Obżarłam się jak nie powiem co. W efekcie noc nie przespana, ból brzucha, zgaga i mdłości.... Od dziś mini dietka :-)
Sama siebie oszukuje:-D bo na 11:00 umówiona jestem do koleżanek na ciastka imieninowe i kawusie, a że we cztery obchodzą na raz, wyobraźcie sobie ile tych ciast będzie :-D:-D:-D

Załączniki

• wozek-2w1-camarelo-carme_18456.jpg
    wozek-2w1-camarelo-carme_18456.jpg
    37,3 KB · Wyświetleń: 60
reklama
WITAM DZIEWCZYNKI

U mnie dzis samopoczucie duzo lepsze.Jest opcja ze nie spedze calego dnia na kanapie;-)

sierpniowa ładny wózeczek ;-)
magda mój maluch tez na wycieczke dzis pojechal, maja taka na zakonczenie przedszkola, bo od wrzesnia juz do 1 klasy idzie...tak się nie mógł doczekac ze już po 5 się obudził:-D

Do góry