reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Sierpniówki 2014

Madison - ja się właśnie zastanawiam nad tym deponowaniem krwi, jak nas ceną nie zabiją to się pewnie zdecydujemy.
Seriale lubię, bo jak siedziałam cały czas na tyłku w domu to nie było co robić, ileż filmów można obejrzeć, a seriale to jakoś tak łatwo wchodziły, a jak się miało cały sezon w komputerze to już wogóle :-) Poza tym mam wrażenie, że seriale teraz lepsze od filmów, ostatnio widziałam JEDEN dobry film "Tajemnica Filomeny" :-)

Anna - a daj dzieciątku jakiś makaron podgrzany z pesto i parmezanem :-)

Wiecie, Wasze chłopy na was lecą bo po prostu pociąga ich w Was coś więcej niż fajna figura, ot i tyle zagadki :-)

Wróciłam od fryzjera, w końcu zaczynam człowieka przypominać :-)

reklama
ewcol ale dobrze ze facet sie przyznal,Gorzej jakby zwial,mielibyscie wieszy klopot..A tak to on chyba za szkodę zaplaci???

a ja swojego nie bardzo w ciazy podniecam, dzis mi się przyznal,że dziwnie by sie czul kochajac sie ze mna w ciazy, wiedzac ze w srodku jest jego synek..Poza tym stwierdzil,że to co innego ze szczupla zgrabną a co innego z wielkim brzuchem..:-D ale luz i tak mamy zakaz:-D

Ewcol o rany! Ale jak to? Czy ten facet wogole nie poczuwa sie do odpowiedzialności? Nie chcecie zeby cos zaplacil wogole? A ta kwota to szok to jakis lexus czy cos?!
Przypomnialo mi sie jak moj slubny kiedyś sie wkurzyl na nasz stary pierwszy samochód ze znowu nie chce ruszyć i tak rabnal w szybe przednia a tu trach i pajeczyna:szok: Myslalam ze padne. No ale on duzo sam przy samochodach robi wiec kupil szybe i sam wstawił jakoś.

Angie - facet się poczuwa do odpowiedzialności i nawet zobowiązał się zapłacić, ale nie jest w stanie wyłożyć kasy na raz i od ręki, prosi o kilka tygodni. To zwykły samochód renault espace tyle, że ta szyba przednia jest z fotochromem, solarem i czujnikami deszczu stąd ta cena. Ja sama jestem w szoku

Witam i ja;)
Mieszkam w domku, wszystko wypucowane, pogoda śliczna, obiad ugotowany...nareszcie;)
Madison fajne oszczędności;)
Ewaelinka no niestety tak to jest z serialami, ale w sumie ja nie narzekam, bo latem też nie bardzo mam czas oglądać;)
Anna opanuj się z tymi porządkami, sama widzisz, że źle się później czujesz!!!
Ewcol- szok;/ Nie zazdroszczę, ale skoro jest winny i sam się zgłosił to myślę, że poczuje się do odpowiedzialności i pokryje koszty!!!

Ok arbuski moje kochane.Ogarnelam i teraz bede miala juz wszytko w dupie.Pokoj dla mamy zdatny do zycia.To co nietrzeba schowane(co oczy niewidza sercu niezal ;)) reszta wymyta luzko odkurzone swieza pachnaca posciel zalozona.
Odziwo pomogl mi synek i nawet swoj pokoj teraz ogarnal co by se babcia niepomyslala co on balaganiarz i wielki pomocnik z niego :D

Narazie brzusio przestal bolec,tomcio chyba dzisiaj duzo spi bo ruszac sie rusza malusio doslownie sporadycznie. narazie sie martwic niemartwie bo wiem ze jak brzydka pogoda to i on zazwyczaj spi.ZObaczymy puzniej.Teraz sie klade i czekam na telefon z busa od kierowcow kiedy sie beda zblizali do mnie zebym na dol zeszla przywitac ich z otwartymi ramionami,

Kurka sasiadka wlasnie na dole wyprawia jakies przyjecie i takie zapachy od niej ida ze juz sie smialam do niej ze na kolacje od niej dzisiaj ide :D

Atana widzę ,że my obie wpadłyśmy na pomysł z fryzjerem:-) ja dodatkowo zakupiłam swoją ulubioną wodę toaletową i właśnie popsikałam sobie nadgarstki coby mąż rozpoznał zapach a on mi na to , że ma katar i słabo czuje :szok::szok: no dobrze , że choć fryzurę nową dostrzegł:-D

Anna Ty mas w sobie jakiś propylerek , że działasz jak mały samochodzik czy to już syndrom gniazda?

Hej dziewczyny ..

Chyba coś jest nie tak, rano po kąpieli jak wyszłam z wanny i usiadłam na lóku to chyba posączyło mi się odrobinę wód, w ogóle kilka razy tak miałam od dłgiego czasu zawsze po kąpieli.. tak mi się kurde wydaje bo przecież się nie posikałam.. :confused: Jakieś skurcze mnie łapią niebolesne w brzuch i w nogę. Do tego jakoś mnie kłuje w pochwie i mam wrażenie jakby mały miał zaraz wypaść ??? Takie parcie na tą szyjkę. Kurde nie wiem co jest czy tak się zdarza czy jak. Jestem sama w domu bez nikogo, bez auta i nie wiem co robić. Jutro i w niedzielę mam bardzo ważne egzaminy końcoworoczne i nie mogę tego zawalić. Wziełam 3x magnez ale nie mam już nospy w domu. Mały się rusza normalnie.

reklama
Do góry