Hej :-)
Po wczorajszej wizycie jestem optymistycznie nastawiona do wszystkiego
Co do chrzcin to chcemy jak najszybciej.. Michał urodził sie 1 lipca a chrzest był 2 września, przespał całą msze wiec uważam, że lepiej wcześnie. My jestesmy wierzący, chodzimy do kościola w każda niedziele/świeta itd.. tak jestesmy nauczeni i nie wyobrażam sobie nie chrzcić. A że termin już jest to sie ciesze bo mam z głowy ;-)
Co do chrzrstnych to z Michałem nie mielismy problemu.. a teraz chrzestnego mamy a znowu z chrzestną jest problem
bedziemy musieli brac kogos z dalszej rodziny..
KASPIAN czasami samej sie nie da.. ja tez sie cieszylam na pranie/prasowanie a zrobi to moja mama z siostrami.. trudno jeszcze zdąż sie naprasowac ;-)
CARINE super że już w domu! U nas tez zostawiaja w szpitalu od razu.. wtedy co mnie bolał brzuch to nie chcialam jechac ale mój G. sie uparł.. jakbym nie pojechala to nie wiem co by było.. / odpoczywaj i dzwon do gina
KARAIWANIA dobrze, że to nie jest wirus uff
IZIS oby szybko Ci poszło z tym mgr!
KAMI ja tez nie chodze w obraczce.. choc mocno nie puchne ale jakos wole nie ryzykować ;-)
OJAKA ojj tak.. mi tez sie nic nie chce
niemoc totalna..
MADISON u nas jest słońce wiec moge Ci wysłac! Choc i tak ja z niego nie korzystam hehe
DOMI same dobre wieści - extra!
KAHAKA miłego wypadu!
EWAELINKA ja kupilam ostatnio super w Lidlu :-) musialabys sie chyba przejsc do sklepu.. ja mam zamiar sie wybrac pod koniec czerwca jak juz bedzie bezpieczniej
jakos w internecie bałabym sie..
GORGUSIA &&&& za lekarza! Oby było dobrze
ANNA ja takiego bólu nie mam.. ale czasami jak Wojtek mi skacze to na prawde boli ale to rzadko..
Co do kaftanikow to ja nie polecam, są niewygodne, podwijają sie itd.. my stosowalismy body - najlepsze :-)
Moi chłopcy pojechali do sklepu bo zrobilam zamowienie dla Maluszka na 300zł i po rowerek biegowy dla Micha na Dzien dziecka :-) mam nadzieje, że się spiszą!