reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Sierpniówki 2014

Amelia to chyba pytanie do mnie;) Generalnie mi się podobało...choć u nas się przedłużyło i już pod koniec było ciężko wysiedzieć... Ale czekałyśmy na upominki. Co prawda fotelika nie wygrałam, ale zostałam w konkursie wyróżniona;)
Madison u nas szaroburo...zimno...deszczowo...a przecież ja nie narzekałam:/

reklama
Ja juz po sciaganiu mleka, zabije tego mojego meza :-) napisalam mu ze sciagnelam 160ml mleka to mi odpisal czy przyniewci mi pollitrowe butelki a pracy hehe.

Ja rozmawialam z pielegniarkami z oddzialu neonatologicznego imowily ze spokojnie mleko mozna mrozic przez 6 miesiecy.

Dzień dobry pedze do dentysty. Domi napisz ile czasu średnio wcześniaki przebywają w szpitalu przed powrotem do domu.

Dziekuje dziewczyny za pomoc :-) z Oliverem mialam te bawelnianr i przezylam ale wolalabym troszke sztywniejsze ,zeby te cycki jakos wygladaly :-D boje sie troche zamawiac z neta bo na zdjeciachvroznie to bywa ---moze uda mi sie wymknac przynajmniej do c&a jak bede wracala 3-go od lekarza bo teraz to gdybym mojemu wspomniala to by mnie opier..niczy.l ,ze mam lezec ,a on sie na tym nie zna i wole go nie wysylac hihihi

Ja tez odczuwam rozpychanie sie ,ale dla mnie najgorsze jest jak mala ulokuje sie na dole i wyciska chyba pupke albo robi cos ala koci grzbiet mam wrazenie ze mnie rozerwie ,,,,no i ostatnio odczuwam takie jakby drapanie po miednicy -co tez do przyjemnych nie nalezy :-/ ale mimo wszystko ciesze sie ze ja czuje bo wtedy wiem ze wszystko ok

Dziewczyny cos malo chetnych :-/ mam jeszcze 10 paczek !!!!!!!!a w piatek m je zawozi

Ostatnia edycja:
Cześć
Mnie by akurat pasowało, gdyby chrzestni mogli być tej samej płci :-) cóż trzeba się będzie zorientować.
Widzę, że kilka z Was planuje chrzciny dopiero za rok, i super, kiedyś to było nie dopuszczalne, żeby tak długo czekać. Zobaczymy co moja familia na to, bo mnie się też jakoś nie spieszy.

Któraś polecała karmniki Alles - jakie modele konkretnie, coś możecie podpowiedzieć?

Dziewczyny jeszcze 2 miesiace nam ostalo :p ja czuje sie jak słonica w te upały, dobrze ze sie troszke ochłodziło ;PP

Ewaelinka - oczywiście, że są usztywniane :-) Ten będę kupować pod koniec ciąży KM Biszkopty | Biustonosze \ Plunge Biustonosze \ Usztywniane Biustonosze \ Cieliste Biustonosze \ Karmnik Karmnik | Ewa-Michalak.pl
Karmniki mają w ofercie co większe firmy bieliźniarskie: Panache, Freya, jest HotMilk z ciekawymi wzorkami ale tych nigdy w ręce nie miałam, słyszałam tylko, że dobre i wygodne :-)

Domi - bardzo się cieszę, że z dziewczynkami lepiej i lepiej :-)

Magda - dobry miękusek też potrafi fajne rzeczy z biustem zrobić, Naturalna ma jak dla mnie fatalną rozmiarówkę, H&M zresztą też, no ale jak mówiłam, moje cycki w ciąży wyjątkowo poszalały :-)

Misiura ja mam ten "MAMA CARA MIA M" - Mama | Sklep Alles w wersji białej i czarnej i jestem mega zadowolona. Pięknie piersi w nim wyglądają choć niestety bede musiała sie pewnie rozejrzeć za czymś większym, bo już teraz ledwo dają radę.

Co do lekarza pani powiedziała, ze ta wysypka wyglada jak alergiczna lub żywieniowa i na szczęście nie jest to żadna zakaźną choroba. Zalecila białego jelenia do mycia i fenistil żelazny oraz obowiązkowo do dermatologa na wizytę. Skonsultuje jeszcze sprawę dzis z ginem.

hej, ja wlasnie wstalam.poszlam sobie tylko sniadanie zrobic i mnie brzuch zaczal bolec, wzielam nospe...ni i mam te plamienia ale wczoraj przy badaniu krwawilam i stwierdzili ze to nic....wiec moze to jakies pozostalosci..
ja juz nie wiem co mam myslec, oby przeszlo....

reklama
Karaiwina - całe szczęście że to nic zakaźnego , uff

Marlenkus - kochana przepraszam :zawstydzona/y: już się poprawiam ;)

Carine - może zadzwoń do swojego lekarza ? trzymam kciuki by przeszło &&&&&

Do góry