reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Sierpniówki 2014

Kahaka a moze by tak Agatke do ortopedy?

Anna ukladaj sobie tylko powoli.

Musze cos od komarow elektrycznego do mieszkania kupic, bo mnie dopadly w nocy. Dziady na wysokoscii trzeciego pietra latac to bezczelne istoty.

Wczoraj poszlam spac z mokrymi wlosami, dzis mam za swoje bo wygladam jakby mnie prad kopnal. Poza tym dochodze do wniosku ze na Pania Domu nie nadaje sie juz mi bokiem wychodzi to lezenie i odpoczywanie. jedyna rozrywka to forum, bo telewizja i polska i wloska i rumunska juz mnie nie bawi. W piatek mam wizyte, jutro znowu Rzym.Mam odruch wymiotny na haslo Rzym, pociag o 5.30 powrot popoludniu, pocieszajace jest to ze jutro dostane cala dokumentacje i do konca ciazy kontrole szyjkowo onkologiczne juz tu na miejscu

reklama
Oj zachcialo mi sie na sniadanie bulki no wiem ze zaraz bede plakac :)
Dziecko w szkole,maz pewnie juz dojezdza do miejsca gdzie ma kursy cholerne(modle sie zeby ich jutro niemial bo mam cardiologa na 10.30)
a ja zjadlam i wezme uloze te ubrania i posortoje dziurawe skarpetki mojego dziecka.Swoja droga moje dziecko ma z 10 par skarpet kupionych miesiac temu i chyba juz wszsytkie sa dziurawe :/ o majtkach niewspomne bo on maniak majtkowy i ma chyba ze 50 par z czego ja mam 7 (akurat na caly tydzien)Oni z tym to maja wspolnie z mezem.Moj ma kupe gaci i kupe skarpetek.A ze pracoje w zamrazalce to 90% z nich grubasne jak niepowiem co.W szufladach sie niemiszcza wiec kupilam takie duze pudla hihi...

Jesli chodzi i skorcze to i mnie lapia i cholera fakt faktem udaje sie zlapac moment ale i tak ten starch zotaje i takie dziwne uczucie.ja mam w lewej nodze tylko.Jak mnie ostatnio jeden dopadl to wrzeszczalam jak powalona a potem kilka dni noga bolala jak po maratonie :/

No dobra !!!!!!! czy tylko mi forum warjuje wysylajac do mnie setki tych samych wiadomosci a teraz ich nawet niema a swieca ze sa??

Ostatnia edycja:
Anna dziękuję za wieści. Dobrze, że ma Ewaelinka taką dobrą opiekę, myślę że bedzie wszystko dobrze, tylko niech dzielnie leży :tak:
Ty też się nie przemęczaj, sama zresztą wiesz..

Co do aplikacji mi też nie działa :wściekła/y: ja tylko na tablecie, nie na tel. ale klapa. Troche mi to humor popsuło bo rano to czas mam jakby wyliczony ile na co a wieści musiałam zobaczyć czy są :tak:

Noc też miałam taką sobie, ciągle się budziłam, czasem to norma, normalnie wstaje co 2-3 godz. do wc ale dziś lampa mi spadła.. tak się wystraszyłam, zaś kłuć w podbrzuszu dostałam..
Ostatnio, tzn. chyba od miesiąca jakoś ogólnie mam jakieś dziwne zachowania, kilka razy prawie pod auto weszłam, taka nierozgarnięta po całości plus ciągle się czegoś przestraszam, nawet pierdoły i aż podskakuje a potem się dziwie, że kłuje..

U nas również pięknie, dziś jednak mąż musi konczyć łaźnie, dopiero po południu wypad, mała ma konie to i trochę czasu tak spędzimy :tak:

Póki co miłego dnia :-D

Witajcie , dosc dlugo nie dzialalo mi forum ,ale juz chyba naprawili
Ania :-* dziekuje ze napisalas wszystko co i jak :-* :-*
Ja zaraz dostane sniadanko i jestem po nasiadowce -ktora ma powstrzymac skurcze ,,,,moja ksiezniczka ok wierci sie bardzo i mnie kopie tetno ma super ,,gorzej z moimi wnetrznosciami szyjka jest calkowicie przygotowana do porodu tutaj okreslana jako R-2 i nic mi nie moga zalozyc bo to nic nie da :-/ teraz tylko walka o kazdy dzien by mala nabierala wagi
Z pierwszych wynikow podobno nie mam zadnych bakterii i nie wiem co spowodowalo ten stan rzeczy -wszyscy mi tylko mowia ze w tych czasach z ta technika bedzie dobrze ---staram sie tym pocieszac ...
Z dobrych rzeczy to ze moj m. Wiezie do mnie czeresnie :-D

Dziekuje Wam Wszystkim za kciuki i wsparcie :-* prosze jeszcze o troszke
Przepraszam tez ze nie odpisuje na temmaty ale jeszcze nie mam glowy do nadrabiania zaleglosci
Mam nadzieje ,ze u Natkusi wszystko ok ??aa Natkusia robili Ci tez takie nasiadowki w misce z bialym proszkiem u mnie na litere B...Sie nazywa ale calej nazwy niezapamietalam :-/
Caly czas trace watek bo caly czas ktos wchodzi wychodzi teraz moje bulki przyszly a umieram z glodu

Witajcie
Widzę, że wieści od Ewci pozytywne, to dobrze.
Cała reszta niech lepiej nie szaleje:-)

Ja też coś niedomagam, twardnieje mi brzuch, kuje, przedostatnią noc miałam nieprzespaną, nawet podnieść się było ciężko. Do tego znów chyba jakaś infekcja. Ale co Wam powiem, nadal w szoku jestem, dzwoniłam wczoraj do gabinetu mojego lekarza, obgadałam temat z położną, mówi, że skonsultuje z lekarzem, po chwili oddzwoniła i umówiła mnie na wizytę na czwartek do innego lekarza, bo mój wyjeżdża na szkolenie czy sympozjum. A tu niespodziewanie o 22.00 dzwoni do mnie mój lekarz, przeprasza, że tak późno dzwoni, że jedzie na szkolenie, ale chciał ze mną osobiście porozmawiać jakie to są objawy i jak się czuję, czy by mnie czasem nie skierować na ip od razu. Zakładałam, że takie są standardy leczenia się prywatnie, ale ja i tak czułam się dobrze obsłużona przez położną. Wiem też, że "swojego interesu należy pilnować", ale ja to inaczej odbieram, wydaje mi się, że on troszczy się po prostu o swoje pacjentki. Czy to naiwne? Naprawdę jestem bardzo zadowolona z wyboru tego lekarza. Tylko po tym telefonie to szczerze to się trochę przestraszyłam, że to rzeczywiście taka poważna sprawa.

Ewaelinka - trzymam kciuki!!!!

Anna - spokojnie ubrania nie zając... ale jak już musisz to tak powolutku ok??

Kahaka mi od rana też bb na telefonie nie działa, biedna Agatka się nacierpi :(

Martuśka92 - kciuki za umowę zaciśnięte.

Madruszka - dobrze, że kontrole już na miejscu bo takie podróże to na tym etapie ciąży przy upałach to są średnie.

oooo widzę, że jest Ewcia :-) super
Ty to się umiesz ustawić ;-) też bym czereśni pojadła

też mi powyskakiwały nowe wiadomości, jakieś podziękowania właśnie

Ostatnia edycja:
Ewcia ciesz sie z buleczki, jak sie wmontujesz w szpital we Wloszech to na sniadanie masz do wyboru herbatniki lub suchary, kawa inka albo mleko albo herbata, nie dadza w kubku tylko w miseczce, ech co kraj to obyczaj. Trzymajcie sie dzielnie, zawsze trzeba szukac pozytywnych aspektow naszych nieszczesc, bo to pomaga. Czeresnie dostaniesz:-) w domu bylabys sama a tu w razie w ktos szybciutko pomoze

zaraz musze w rejs ruszyc, do rodzinnego musze pojsc po skierowanie na jutrzejsza wizyte,

reklama
Misiura fajny ten Twój lekarza :) to miło czuć, że ktoś się o nas troszczy :)

Ewaelinka dobrze, że jesteś pod dobrą opieką... a szyjka może taki jej urok, że postanowiła się nieco pospieszyć... ale jeszcze jesteście w dwupaku i tego się trzymajmy :)

Do góry