reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Sierpniówki 2014

oj, jak dzis brzydko, pochmurnie, sennie - na szczęście u nas przestało padać :)
Jestem jakaś nie do zycia, nic mi się nie chce, non stop siedzę w Wiki w domu, teraz jeszcze jest chora, mnie zaczyna boleć gardło :( mąż w pracy, jak wraca jest padnięty. A ja mam powoli dość tego siedzenia cały czas.
Piorę, sprzątam,prasuję, zajmuje się córką, gotuje i już świra powoli dostaje, nie wiem czy to hormony czy co :( jakoś taki niezbyt nastrój ostatnio
Mam nadzieję, że u Was jest lepiej

reklama
A u mnie powtórka z rozrywki z zeszłego tygodnia czyli bóle miesiączkowe i kręgosłupa od rana. Zdążyliśmy zjeść śniadanie i wracam do łóżka. Że też ta macica musi sobie wybrać akurat weekend na ćwiczenia przed porodem. A w planach sprzątanie i goście jeszcze po południu mają wpaść.

Madison... Myślę o mamie bezustannie, śnie mi się często też, ale jakby z tylu głowy mam, że to niemożliwe ze jej nie ma, że pewnie wpadnie niedługo na obiad. No a na Dzien Matki jedziemy na grób, więc....echhhh.
Dzięki za otuchę.

Anna... Ja uwielbiam przegrzebki. W Polsce wczesniej tez kupowaliśmy często, no ale przecież w ciąży nie można ich jeść.

Mój tez z kanapy przyszedł o 5 nad ranem do łóżka. Najpierw jakieś filmy, potem koncert aż zasnął. A że wczoraj miał urodziny to starałam sie nie truć mu głowy za często. Ale noc zarwana i dla mnie.

Kochane pieknie dziekuje za zyczenia I Uciekam pewnie calkowicie na dzis Bo zaraz sie zaczyna. Milego dnia raz jeszcze I lepszych humorkow :-)

MONYA tule Kochana :* eh

Ogolnie jest taka pogoda i potem samopoczucie do doopy :-( ja wczoraj wyłam.. pogoda + hormony i morze łez..

Życzę Wam lepszego nastroju! :*

Wiecie co to chyba te najgorsze hormony teraz nas dopadly bo ja z placzu wpadam w gupkowaty smiech albo n odwrót. Albo chodze zla nie wiadomo o co. Iazdziw bieze ze to 29tydzien niby w teori jest tak ze kobieta rodzac drugie dziecko rodzi je miedzy 37 /38 wiec niech to bedzie prawda hihi...

Anna... U Ciebie to co innego bo masz je na miejscu i na pewno są świeże, ale tych przywiezionych do Warszawy już bym się bała. Poza tym my lubujemy się w jedzeniu owoców w stanie na pół surowo wiec wiadomo dlaczego.

Anna - może masz rację z tymi hormonami. Że teraz taki czas podły nastał :( Ja od poczatku ciązy nie czułam się tak okropnie jak ostatnio. Niech to przechodzi szybciutko bo świra dostanę

Aha chyba ze pol surowe. Ja mam mrożone. Ja uwielbiam zapiekane pod bulka tarta wymieszana z parmezanem pietruszka czosnkiem i roztopionym maslem... mniam...kurka ide myc podloge hihi

Edys ja uczuciowo dobrze czułam się do 5 miesiaca od tej pory coraz silniejsze uczucia potrafia mna szargac. mąż czasami mnie się boi hihi. Teraz mi sie ciut humor poprawia...

Ostatnia edycja:
reklama
U mnie też humor fatalny. A wiecie co mi poprawia humor - szykowanie wyprawki (tylko potem stan konta wprawia znów w smutek)!!!
Do tego brzuch znów pobolewa i w pochwie też coś kłuje, ehhh

Atana, kuszę??????

Ostatnia edycja:
Do góry