reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Sierpniówki 2014

U nas mega słonecznie- nareszcie:)
Lilith wszystkiego najlepszego dla córeczki;)
Monya nie spinaj się. Nie wszystko musi być zawsze idealnie;)
I u nas takie dni też ciężkie, gdy do męża rodziców tylko na cmentarz możemy jechać...
Martuśka gratki;)

reklama
Cześć , widzę że humory nie dopisują , nie ma się co dziwić , pogoda nas ostatnio nie rozpieszcza :no: , podobno od jutra więcej słonka ma być , oby :tak:

Cwikla - na wyspy kanaryjskie , lot jest dość długi ale w zimie prócz tropików to chyba nie ma gdzie lecieć , maluszek pewnie da radę , gorzej z moją córą , która nie potrafi usiedzieć dłużej niż pół minuty , ale damy radę :)

Natkusia - trzymaj się dzielnie , mam nadzieję że Cię wypuszczą szybko , w domu zawsze inaczej , no i synka będziesz mieć przy sobie .

Sierpniowa - dobrze że maluszek ma się dobrze :)

Kahaka - biedna Agatka się nacierpi :(

Magda - jak ja Cię rozumiem :tak: wszystko na mojej głowie , czasem ciężko ogarnąć to wszystko , tulę :*

Lilith - Najlepszego dla córy :)

Monia - tulę :*

Edyś - zdrówka -

Martuśka -no gratuluję :-)

Gratuluję zdanego egzaminu Martuska :-*
U nas po porannych ulewach pogoda lepsza. Upieklam ciacho,czekam aż Kac do wstanie i jedziemy do znajomych.
Hormony szaleją... Natkusia,a Ty jak jeszcze w szpitalu,bez starszego synka to tym bardziej.... Ja dziś w miarę. M ma wolne,młody nie wpada w histerię,jest dobrze.

Słońce..? Gdzie ? :nerd: U nas leje..od wczoraj w sumie bez przerwy. Pod blokiem na chodniku zaobserwowałam "strumień". Jak piszecie o tym słońcu to zastanawiam się w jakiej części Polski ono wychodzi :-D

Gratuluję zdanego prawka ! Jak ja zdałam to byłam z siebie taka dumna, że ho ho :-D a jak już po chyba 2 latach miałam auto to byłam tak zesrana ze strachu na początku..zwłaszcza, że miasto duże i obce :-) Jak mi się to przypomni...teraz to się nawet zabawne wydaje.

Ja nie mam takich nastrojów typu krzyki, wydziwiania, afery. Raczej łatwo mnie doprowadzić do łez, chociaż staram się ostatnio mocno, i nawet jak mam chęć to robię to tak żeby nikt nie widział ;-) No i jestem słaba strasznie, ale tak fizycznie, nie mam energii, werwy, najchętniej to bym tylko "wegetowała" aktualnie ;-)

K. właśnie pojechał na kolejne 14 godzin na Juwenalia. U nas studenci są mocno zniesmaczeni bo...w końcu jest jak na imprezach tego typu w innych miastach :tak: Jest sponsor, którego alko i napoje można pić, a swoich nie wolno wnosić. Oczywiście wielka burza o to, bo nie mogą normalnie się "bawić" i nie robić afery tam gdzie nie ma problemu :-p

martuska- gratulejszyn. Ja dzisiaj grubo mysle nad prawkiem i chyba wkoncu je zdam,Okolo 5 lat temu zrobilam kurs ale nie poszlam na egzamin:confused:- bardzo glupia decyzja i teraz zaluje,
JA ostatnio placzliwa , hormony + to ze musze wyjezdzac :no:i nie bede wiedzic meza .Mam nadzieje,ze moja dzidzia nie bedzie taka placzliwa i smutna przez moje humory :confused:

U nas cały dzien słońce,teraz gorzej. Zęba lepiej.antybiotyk robi swoje...a myślałam,że z tego nie wyjdę. Spokojnego weekendu :-)

Martuska GRATULACJE!!!!!!!!!!!!!! :-*

Ka pozbylam sie m. -pojechal ogladac final pucharu niemiec do Dortmundu ,takze stan kolyszacy jak wroci heheh
Tez padam na ryjek bo zjezdzilam z Oliverkiem dwa miasta za bateria do jego zegarka a'la tamagotchi (moze pamietacie zwierzątko do hodowania ) i nie ma nigdzieeee :-/
Teraz nie zdrowe czyli pizza i owoce na dokladke oraz kibicowanie ;-)
Milego wieczorku :-*

Załączniki

• 1400351223253.jpg
    1400351223253.jpg
    11,3 KB · Wyświetleń: 58
witam..... troche pozno na witanie,powinnam sie zegnac ale co tam.:-)
u mnie przseziebienie na dobre sie rozkreca, gdyby bylo sloneczko to bym wyszla sie wygrzac i by bylo lepiej, a tu ciagle pada...
wiecie moze co moge stosowac bo juz nawet cytryna z miodem nic nie daje.....
dzis caly dzien znowu na pelnych obrotach, ale juz nie duzo mi zostalo,tylko synka pokoj ogarnac i łazienke i wsio, mozna mieszkac:-)
martuska gratki

reklama
Do góry