reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Sierpniówki 2014

Natkusia milo,ze sie odezwalas. Przykro mi, ze Tak musisz sie meczyc, teraz Bardzo latwo o dolki I Inne stany depresyjne a tu dodatkowo taka sytuacja. Wiadomo, fajnie ze skurczy nie ma I szyjka rozumiem ok? Ale jednak, musi byc Ci Bardzo ciezko. Pamietaj jednak, zemkazdy dzien to dzien dla malucha. Towarzystwo masz mile, Wazne by bylo z Kim pogadac I nie zamykac sie ze swoimi myslami I smutkami.
Myslimy o Was Caly czas, Pisz jak najwiecej, choc pewnie ciezej sie zebrac do tego..
I Oby ta infekcja szybko sobie poszla, Tule Cie mocno :-)

reklama
Pogoda też nie nastraja.. Leże plackiem cały dzień i już wszystko mnie boli :baffled: ale dla Maluszka trzeba!
Co do szyjki to nie miałam żadnych badań ginekologicznych ani usg ale wydaje mi sie, ze ok.. no jak leże to nie ma innej opcji ;-)

I za tym moim Michaśkiem strasznie tesknie..
Normalnie nic nie robie ale nawet na internet nie chce mi sie wchodzic.. jakbym mogła siedziec to inaczej ale każą mi leżeć :confused2:

Anna synek śliczny:)
Ewaelinka podejrzewam, że z Ciebie niezła zakupoholiczka;)
Lilith nie forsuj się zbytnio!
Sylwia-k oby przeszło;)
Misiura grunt to pozytywne nastawienie:)
Izis u nas kompromis- rolety bambusowe;)
Magda świetna rodzinka;)
Gorgusia mega foty:)
Ewaelinka Twoich przystojniaków nie widzę :(
Kaspian zdrówka dla synka.
Kahaka dobrze, że u córeczki wszystko ok:)
Katusha oby nie;) Niby każda z nas chce mieć ładnie i z ochotą przystępuje do remontów, ale jak sie przeciągają to chyba żadna nie lubi...zwłaszcza, że teraz goni nas termin, a pomoc z nas niewielka...
Izis takie uwagi to jednym uchem wpuszczaj, a drugim wypuszczaj...
Anna to Max pojechał tatusiowi po całości;)
Fiufiu zdrówka!

Natkusia trzymaj sie tam malenka :-*
Rozumiem ze Ci ciezko a do tego nie mozesz konkretnie pojesc ,ale to dobre dla malenstwa i niech to Ci pomaga to przetrwac !!!!caluje Cie mocno i odzywaj sie czesciej ,lepiej wywalic z siebie zle emocje piszac -to pomaga :-*
Ojaka fajnie ze zalatwilas to bez problemu !!!!
Angie mam nadzieje ze to nie bedzie zadna alergia pokarmowa bo to jest okropne -tym bardziej dla dziecka ,ktoremu trudno jest wytlumaczyc ,,,ja wiem ze predzej czy pozniej musze sie za to wziasc solidnie bo nie chce spaprac sobie do konca jelit i przecież musze byc zdrowa !!!a co do objawów skornych to nie zawsze one wystepuja (tak slyszalam )ja mam bo ja mam dodatkowo niklowa alergie pokarmowa -takze u mnie to juz jest wogole kosmos

Madruszka hihihi no to poszlas na latwizne ;-) ale ja ostatnio tez kozystam z najprostrzych rozwiazan :-D

Ja też mam ostatnio gorsze psychicznie dni. Zbliża się dzień matki i strasznie mi jej brakuje.

Natkusia ciesze się ze w miare ok -buziaki :-)

Sierpniowa daj znać jak u Was??? Martwie się :-(

Gosia nie masz czego zazdrościć bo wbrew pozorom, mimo rozmiarów brzuszka ludzie nagle są niewidomi-wierz mi ,każdy spojrzy i staje tyłem do Ciebie ,żebym czasami nie chciała przepuszczenia w kolejce -niestety taka jest prawda :wściekła/y:

Dokladnie Magda masz racje !!!!mnie w de jeszcze nikt nie przepuscil :-/ ale w sumie to nie stalam jeszcze w jakiejs mega dlugiej kolejce

reklama
Oj zachowanie ludzi przy jakich kolwiek kolejkach to masakra. Nagle slepi, patrzą w sufit albo na buty. Ostatnio w kasie uprzywilejowanej tez z 10 min stałam :(

kiepsko sie czuje - brzuch boli tak na samym dole. Wzięłam magnez, luteine i buscopan i leże. Oby przeszło

Ostatnia edycja:
Do góry